Blog

ABC Display Blog

Posterborden bij congres

Posterborden spelen een cruciale rol bij het bevorderen van effectieve communicatie en het stimuleren van interactie op congressen. Deze visuele displays bieden een platform voor de presentatie van onderzoeksresultaten, innovatieve ideeën en belangrijke bevindingen binnen verschillende vakgebieden. Ze dragen bij aan de dynamiek en het succes van congressen door de volgende positieve aspecten te bieden:

Kortom, posterborden hebben een positieve inzet op congressen door kennisdeling, interactie, visuele impact, flexibiliteit en ondersteuning van presentatievaardigheden te bevorderen. Ze spelen een essentiële rol bij het creëren van een levendige en informatieve congreservaring voor deelnemers en dragen bij aan de vooruitgang binnen verschillende vakgebieden.

GGD Vaccinatiestraat Leiden

Vaccinatiestraten GGD

Vanaf 8 januari start Nederland met het vaccineren van de zorgmedewerkers om hierna snel op te schalen met de vaccinatiestraten voor het vaccineren van de rest van Nederland.

ABC Display is sinds 1979 actief met de productie van presentatie en scheidingswanden.

Onze systemen lenen zich perfect voor het snel en kosten efficiënt inzetten van vaccinatie straten verdeeld over Nederland dit omdat de systemen modulair inzetbaar zijn.

Uitgewerkte Modulaire systemen.

Samen met professionals werkzaam in de zorg is er gekeken naar een juiste werkwijze en dus perfecte opstelling van de Vaccinatiestraten.

Hierbij moet men rekening houden met een aantal belangrijke punten waaronder:

  • Aantal mensen per ruimte 
  • Toevoer van vaccins 
  • Privacy van personen.
  • Bewegwijzeringen en route systemen.
  • Modulair vergrote of verkleinen van ruimtes.
  • Bewezen systeem en doordachte opstelling om modulair uit te bouwen.
  • Wachtruimtes
  • Uitrust ruimtes na het vaccineren van personen.

Deze en meer punten zijn allemaal doorlopen en bedacht en in een concept opgenomen.

Op deze manier helpt ABC Display alle GGD locaties om sneller te kunnen werken zonder dat elke locatie zelf opnieuw de juiste werkwijze moet uitdenken.

Vaccinatiestraten voor elke locatie.

Men zal starten met grotere locaties waarbij 10 of meer vaccinatie cabines geplaatst kunnen staan.

Later zullen er op meerdere locaties in een stad of regio vaccinatiestraten geplaatst zijn zodat het toegankelijker is voor mensen om naar een nabije locatie te reizen.

Het bedrijf ABC Display werkt in dit concept met modulaire paneelwanden waarmee er op elke gewenste locatie een vaccinatie straat gebouwd kan.
Denk hierbij aan locaties als sporthallen, beurs of congres gebouwen maar aan aan kleinere bibliotheken, leegstaande panden op bedrijfsterreinen of kerken en moskeeën.

Kun jij 1 vaccinatie cabine huisvesten of juist 8 of 10 ? Wij zijn er klaar voor om dit binnen enkele uren op te bouwen en klaar te hebben voor vaccineren.

Zijn de Straten voor vaccineren herbruikbaar?

ABC Display bouwt de vaccinatiestraten op met modulaire paneelwanden welke wij normaliter inzetten voor congressen en evenementen.
De panelen zijn akoestisch en multifunctioneel. Bij het demonteren van de straten kunnen wij deze materialen dus weer ontsmetten en inzetten voor onze reguliere business. Namelijk het inrichten van congreszalen en evenementenlocaties.

In Nederland is het dus mogelijk om alle straten op te bouwen en af te bouwen van herbruikbaar materiaal. Zo zijn wij milieubewust bezig.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het inrichten van een vaccinatie straat in jouw regio, contact op dan snel.

Samen tegen Corona en Samen op naar het snel vaccineren van het Nederlandse volk.

Kijk voor meer informatie ook op:
> www.abcdisplay.nl/expositiepanelen
>www.abcdisplay.nl/routesystemen-en-bewegwijzering

Verlicht uw beursvloer

Verlicht uw beursvloer en val op bij de bezoekers. U kunt nu ook licht aanbrengen in uw vloer, naast dat u al verlichting kon aanbrengen rond de rand van de vloer. Met licht in de vloer kunt u prachtige effecten bewerkstelliggen.

Verlicht uw beursvloer en val op

Met verlichting kunt u van alles doen. Een deel van de vloer highlighten of juist dat wat er op staat. U kunt daar heel creatief mee omgaan. Precies zoals u dat wilt. In combinatie met kleurensheets op de vloer speelt u met de effecten.

Deelnemen aan een beurs en opvallen

Nu valt u extra op met verlichting in uw beursstand. Niet alleen door lampen in uw stand maar ook door verlichting in uw vloer. Het is echt top wanneer u daar gebruik van maakt. Voordeel is dat u doordat de vloerdelen afzonderlijk verlicht kunnen worden u onderdelen kunt uitlichten. U kunt dan producten uitlichten of bijvoorbeeld een tekst of boodschap. U bent helemaal trendy met een opvallende expovloer.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verlichte beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#verlichtuwbeursvloer #expovloer #opvallen #uitlichten #trendy

Persoonlijk zakelijk contact met uw klant is heel belangrijk. Eigenlijk weten wij dat allemaal wel, maar anno 2020 is dat niet altijd makkelijk. Het online tijdperk vergroot uw verkoopveld, u kunt uw product global aanbieden. Maar daardoor is persoonlijk contact een stuk moeilijker geworden. Toch is de gunfactor nog altijd een deel van de verkoop en dat gaat het beste als u uw klant persoonlijk spreekt.

Deelnemen aan een beurs voor persoonlijk zakelijk contact

Het voordeel van deelname aan een beurs voor persoonlijk zakelijk contact is dat u uw klanten ontmoet van over de hele wereld. Bezoekers komen van overal om producten en diensten te bekijken en om u persoonlijk te ontmoeten. Met wie hebben zij te maken. Bent u betrouwbaar, wat is de kwaliteit van uw product en welke service kunnen ze bij u verwachten.

Euroshop 2020

ABC Display staat dit jaar op de Euroshop van 16 tot en met 20 februari. Wij ontmoeten u graag zodat u onze verhoogde expovloer en mobiele cubes zelf kunt ervaren en wij adviseren u graag bij het inrichten van uw beursstand of met uw presentatiematerialen.

We zien u graag in Dusseldorf of in onze 700m2 showroom in Almere of bij u op locatie.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een verhoogde rxpovloer, mobiele cubes of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122

 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#persoonlijkzakelijkcontact #expovloer #beursstand #euroshop

Mobiele presentatiepanelen

Gaat u binnenkort een conferentie organiseren? Wilt u plannen presenteren binnen uw bedrijf? Maak dan gebruik van mobiele presentatiepanelen.

U kunt deze panelen op verschillende maten laten maken en zowel staand als liggend plaatsen zodat u uw presentatie kan presenteren hoe u wilt. De mobiele presentatiepanelen kunnen ook aan elkaar geplaatst worden zodat er een volledige presentatiewand ontstaat. Multifunctioneel dus!

Hoe makkelijk en functioneel zijn mobiele presentatiepanelen?

Heel makkelijk want u kunt er posters aan plakken maar ook schilderijen aan hangen. Elke keer weer iets anders en ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Door de band genomen zet u ze gewoon in uw bedrijf neer en bij conferenties neemt u ze mee. Maar wilt u ze stallen dan is dat ook heel makkelijk want u kunt ze zonder gereedschap zo uit elkaar halen en dan nemen ze niet veel ruimte in.

Kwaliteit staat boven aan

Door de hoge kwaliteit van het hechtvelour op de panelen kunt u posters regelmatig veranderen zonder dat er gaten ontstaan u gebruikt de presentatiepanelen keer op keer opnieuw.

Ook intern kunt u de panelen gemakkelijk inzetten om de interne boodschap te communiceren of op uw kantoor klanten te informeren.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentatiepanelen #posters #conferentie
Mobiele presentatiepanelen, expositiepanelen

Richt een complete beurstand in met een designvloer. Uw stand is helemaal af en valt nog meer op bij de bezoekers. U kunt elke afwerking gebruiken die u maar kunt bedenken.

Een mooie vloer en veilig

Een complete beursstand met designvloer is niet alleen een toevoeging aan uw beursstand omdat het de look en feel verder doortrekt, het is ook veilig omdat u alle kabels in de vloer weg werkt. Hierdoor blijft uw stand netjes en valt u niet over losliggende draden of vieze bobbelende tape. De vloer blijft recht liggen op elk oppervlak en uw stand is veilig voor u en uw klanten.

Een complete beursstand met designvloer

Uw stand is pas compleet met een designvloer zelfs als u geen designvloer nodig heeft. U kunt uw logo op de vloer plaatsen, een specifieke kleur gebruiken dat uw huisstijl versterkt. De vloer is ook nog eens handig omdat uw productpresentatie recht blijft staan op elke ondergrond hoe zwaar ook.

Wilt u meer weten over hoe een designvloer uw beursdeelname versterkt?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe STAND-ON designvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122

 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com

#designvloer #beursstand #veligheid

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP