outdoor

Outdoor reclame materiaal van vlaggen en borden tot gevelreclame

Bent u op zoek naar outdoor reclame materiaal? Bij ABC Display hebben wij een uitgebreid assortiment aan outdoor displays. Van bewegwijzeringen en vlaggen tot aan stoepborden, licht- en gevelreclames. Een aantal uitingen is snel te plaatsten en weer mee te nemen bijvoorbeeld bij actiematige evenementen. Daarnaast leveren wij ook grotere installaties zoals muurframes met spandoeken en bedrukte panelen voor op gevels.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons outdoor brochure.

Outdoor Vlaggen voor outdoor reclame

Vlaggen in verschillende modellen zijn al heel lang op de markt en vormen een goede manier om buiten uw boodschap over te brengen. Met het vlaggensysteem van ABC Display krijgt u een flexibele combinatie van twee vlagopties in één!

Kies de vorm die bij uw situatie past, een gebogen- of rechthoekige vlag. 100% aandacht gegarandeerd! Wij leveren het systeem en bedrukken voor u de vlag met elk gewenst ontwerp. Heeft u al een vlaggenmast en heeft u een nieuwe vlag nodig, dan kunnen wij die ook alleen voor u bedrukken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

reclameBorden

Panelen worden met teksten voorzien of kunnen worden bedrukt met foto’s voor outdoor reclame. Deze panelen of borden zijn in vele formaten en materialen te leveren, naar gelang uw wensen. Wij monteren deze voor u op uw gevel, langs sportvelden of in fabriekshallen.

Arena Boarding

De Arena Boarding (Arena) communiceert in twee richtingen, de constructie is laag en breed, zodat het systeem stevig staat. Dankzij de veerspanning aan de bovenkant staat de Arena afbeelding altijd strak, ook op oneffen ondergrond! De Arena kunt u toepassen bij elk evenement zoals een golftoernooi, voetbalwedstrijden, sportdagen etc. Het is ook als routing bij een entree of opening heel handig

Spandoeken

Megaprints op gebouwen en tegen gevels zijn een trend die niet meer is weg te denken. Deze blikvangers langs snelwegen of in de winkelstraat zijn super advertenties. Er is veel verschil in doek- en printkwaliteit, kies daarom voor een professional waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. ABC Display heeft al vele jaren ervaring en helpt u graag aan een prachtige gevel. Daarnaast verzorgen wij ook de montage.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP