Showroom

Bezoek onze showroom in Almere

In Almere is ABC Display gevestigd met zowel onze productie als de showroom. Wij presenteren hier een ruim assortiment aan verschillende display systemen. Hier kunt u zelf ondervinden hoe sterk onze presentatiesystemen zijn, hoe licht van gewicht en modulair inzetbaar ze zijn.

De printkwaliteit kunt u ook bekijken in onze showroom

Wij produceren prints voor onze beurswanden, modulaire stands maar ook posters, banners, prints op doek en prints op verschillende plaatsoorten voor bijvoorbeeld de presentatiekasten. U kunt de printkwaliteit in de showroom bekijken en beoordelen. Naast het printen kunnen wij u ook helpen bij de vormgeving. In de slider treft u enkele foto’s van ons pand. Via Google kunt u werkelijk door onze showroom wandelen wat u een mooi overzicht geeft van ons bedrijf.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Onze showroom is ons test center

U bent natuurlijk van harte welkom om onze presentatiesystemen in het echt te komen bekijken en testen. Elk soort display dat u aantreft is geproduceerd in onze vestiging in Almere. Het is ook mogelijk om tijdens uw bezoek aan onze 700 m2 showroom even rond te kijken in de productie of in de hal waar alle display systemen opgesteld en getest worden voordat ze bij de klant afgeleverd worden.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP