presentatiepanelen

Multifunctionele Informatiepanelen

In deze speciale tijden moet uw firma zich extra bewust zijn van de maatschappelijke waarde die het moet bieden.
Zorg dat uw personeel en klanten goed geïnformeerd worden over de maatregelen die er door de overheid getroffen worden. Iedereen binnen uw locatie moet de informatieve boodschap goed kunnen zien. De informatiepanelen van ABC Display zijn hiervoor perfect geschikt. Wij produceren sinds 1979 mobiele informatiepanelen welke bijdragen aan een duidelijke communicatie Deze panelen zijn uniek in zijn soort, licht van gewicht en gemakkelijk te monteren op elke locatie. Het is bij ons mogelijk om de panelen met elke gewenste opdruk aan te kopen, daarnaast heeft u ook de flexibiliteit om de informatiepanelen te huren per locatie.

Wat zijn informatiepanelen en hoe worden deze ingezet?

Wij maken de panelen zelf in Almere en deze bestaan uit verschillende speciaal geselecteerde materialen. De panelen kunnen direct geprint worden met elke gewenste visuele uiting. Het is ook mogelijk om de panelen te bedekken met een door u gewenste kleur nylon stof. Deze nylon stof pluist en raffelt niet en is uitermate goed geschikt voor het gebruik van klittenband en/of punaises. Een informatiepaneel kan door ABC Display geproduceerd worden op elke gewenste afmeting. In de verhuur zijn deze panelen standaard 100 x 125 cm en kunnen zowel in portret als landscape geplaatst worden. Onze panelen zijn te allen tijde dubbelzijdig in te zetten. Met een dikte van 2cm blijft te uitstraling altijd elegant en professioneel. Informatiepanelen van ABC Display worden veel ingezet bij gemeenten, overheden, bedrijven en scholen voor:

  • Informatie over speciale gebeurtenissen
  • Afscheidingen voor ruimte
  • Posterpresentaties
  • Als Route panelen
  • Afstand panelen
  • Zuilen

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe worden de informatiepanelen gemonteerd?

Een montage met de systemen van ABC Display is altijd zeer eenvoudig en u hoeft geen gereedschap te gebruiken. De panelen zijn allen voorzien van een unieke aluminium lijst waarin een plastic clip bevestigd wordt die een kwartslag gedraaid wordt. Deze zit zodanig stevig dat het een gewicht tot 10kg kan houden. Deze clips worden vervolgens tegen een staander aangedrukt. Uw presentatie kan nu al van start!

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP