Zuilen

Zuilen

Zuilen zijn in de presentatiemarkt een nieuw fenomeen. De mobiele zuil is aan alle kanten te bekijken en geeft een groot imago oppervlakte. Dit unieke presentatiesysteem biedt klanten de kans om de informatie rustig te bekijken en/of te lezen. Zuilen zijn er in waanzinnig veel uitvoeringen van een vierkante tot een ronde maar ook in speciale vormen. De panelen zijn net als bij andere presentatiesystemen van ABC Display snel te vervangen om de look and feel te wisselen, zodat u het bij elke nieuwe campagne weer kunt gebruiken.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons zuilen brochure.

Waar kunt u onze mobiele zuilen inzetten?

Wanneer u onze presentatiezuilen inzet bent u niet beperkt tot één locatie, denk aan: shops, winkelcentra en op beurzen. Het is ook mogelijk om deze in uw eigen entree of kantoor te plaatsen! Met het Press systeem van ABC Display zijn de zuilen multifunctioneel en modulair in te zetten. Zo kunt u een zuil ook ombouwen tot een beurswand en van één zuil meerdere banners maken. Laat uw fantasie de vrije loop en u heeft alle mogelijkheden met één systeem beschikbaar.

Heeft u geen passende ruimte voor uw zuilen? Dan maakt u er gemakkelijk twee computerdisplays van. Kortom, wij helpen u om uw presentatie of promotie veelzijdig te presenteren. Hierdoor heeft uw langer plezier van uw systeem.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe werken de zuilen

Bij ABC Display kunt u terecht voor diverse systemen. Het is mogelijk om de materialen aan te kopen of om deze te huren. De frames waarvan de zuilen worden gemaakt worden in Almere geproduceerd van een speciaal ontwikkeld aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat de gehele zuil licht van gewicht is en zeer sterk. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op de frames.

Deze frames klikt u eenvoudig in elkaar, u kunt het zelf in de gewenste vorm bouwen. Nadat de onderste vorm staat bouwt u met gemak de tweede, derde en vierde levels. Het framewerk wordt vervolgens voorzien van een full colour printplaat of doek die u zelf kunt ontwerpen of laten ontwerpen.

Na het inhangen van uw printvisualisatie, is de zuil klaar voor gebruik!

Zuilen uitbouwen en ombouwen in een handomdraai

De systemen die ABC Display produceert zijn gemaakt voor langdurig en veelzijdig gebruik. Zo kunt u klein en compact starten met één zuil en later verder uitbreiden, naar gelang uw wensen en behoeften. Het Press systeem is gebouwd om mee te groeien. Het ombouwen van zuilen is ook mogelijk. Maak van een kleine 2 meter ronde zuil in een mum van tijd een ovale zuil van 4 meter hoog met tv schermen.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP