BEWEGWIJZERING

Routesystemen en Bewegwijzering

Iedereen kent de rijen voor de douane, ikea en andere drukke winkels, bij evenementen, gemeentehuizen en stembureaus enz. Wachtrijen zijn bij drukte vanzelfsprekend geworden, iedereen moet op zijn beurt wachten. Afstand houden, wachten en elkaar respecteren door ruimte te geven is een nieuw fenomeen. Door de Corona epidemie is dit vanzelfsprekend geworden en wordt dit steeds meer een sociale houding. Bedrijven en instellingen willen dit faciliteren en moeten een duidelijke route aangeven, waar het publiek en klanten op een gemakkelijke en vriendelijke manier de aangegeven looproute kunnen volgen. Gemeentehuizen en stembureaus enz. Wachtrijen zijn bij drukte vanzelfsprekend geworden, iedereen moet op zijn beurt wachten

De voordelen van onze bewegwijzering

  • Uniek en opvallend
  • Compact en mobiel te vervoeren
  • Snel gemonteerd
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Modulair inzetbaar
  • Te allen tijde aan te passen en uit te breiden
  • Verwisselbare prints,doeken of plexiglas
  • Zowel aanschaf als huur mogelijk
  • Levenslange garantie
  • Buiten en binnen bewegwijzering

NEEM DIRECT CONTACT OP

Stand-Line Routesystemen

Veiligheid: De routegeleiding moet een zekere bescherming bieden, dit betekent dat mensen niet zelfstandig de route kunnen wijzigen of onder de geleiding door kunnen kruipen. Kinderen moeten niet de geleiding kunnen losmaken, waardoor bijvoorbeeld een losschietend treklint een ongeluk kan veroorzaken. Indien mensen de routegeleiding aanraken mogen hier geen scherpe randen aan zitten. Bij grote drukte moet het routegeleiding systeem meebewegen, waardoor er geen gevaar voor verdringing is.


Privacy: Indien je in een rij staat te wachten wil je dat mensen voor, achter en naast je een bepaalde afstand houden. Daarnaast is het fijn dat tot een bepaalde hoogte het zicht indirect is dat voorkomt gelijk dat koffers en tassen niet in een andere rij terecht komen.

Communicatie: Een routegeleiding is niet alleen een afbakening van de ruimte om doorloop te bevorderen, het moet ook logisch zijn zodat mensen direct de juiste route doorlopen. Dat kun je bevorderen met tekstborden (ook digitaal), pijlen en signing. Wachten is nooit leuk, het kost tijd en kan vermoeiend zijn, maar met een goede communicatie, leuke reclames en aansprekende kleuren kan een routegeleiding een meerwaarde krijgen.

Design: Het Stand-LINE systeem bestaat uit semi transparante panelen en aluminium staanders met kunststof voeten en ringen. Hierdoor oogt het licht, modern, en tijdloos. Daarnaast kan het routegeleiding systeem worden aangepast aan uw specifieke interieureisen door de separatiepanelen te bedrukken of te bekleden. De kunststof onderdelen worden in 4 basiskleuren geleverd, maar zijn optioneel ook in uw eigen kleur te bestellen.

Stand-LINE voldoet aan al uw eisen!

Tijdelijke bewegwijzering

ABC Display kan ook tijdelijke bewegwijzering leveren voor evenementen of congressen. Wij bieden de keuze uit een 4-tal standaarden en professionele borden. Deze kunnen op zichzelf staan en voorzien worden van meerdere borden of printpanelen. In de producten die wij leveren voor tijdelijke evenementen en congressen is het voor uw als gebruiker eenvoudig om zowel A3 of A4 prints in te zetten. Dit gebeurt door middel van een makkelijk te gebruiken kliklijst. De panelen zijn met ons unieke clipsysteem zowel inzetbaar voor portret als landscape lay-outs.

Luxe bewegwijzering

Op aanvraag kan ABC Display ook speciale binnen bewegwijzering maken. Voor bewegwijzering binnen of buiten kunt u denken aan led verlichting, speciale staanders of specifiek gecoat aluminium. ABC Display is sinds 1979 producent van verschillende systemen die u als organisatie helpen met een professionele uitstraling naar uw doelgroep en/of bezoekers. Mocht het zijn dat u op onze website niet vindt wat u in gedachten heeft, dan bespreken wij uw wensen graag in een persoonlijk gesprek. Met onze buigmachines of snijmachines maken wij mooie en unieke vormen. Er is veel mogelijk. Bijna alle profielen hebben een speciale sleuf voor LED verwerking en bedrading kan goed weggewerkt worden zodat niemand hiervan hinder ondervind.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP