SCHEIDINGSPANELEN

Scheidingspanelen

Sinds 1979 zijn wij producent van speciaal ontwikkelde verplaatsbare scheidingspanelen, welke wij in tal van bedrijven en instellingen hebben ingezet. Is uw project groot of klein? Wij bedienen u graag. Deze prachtige kunststof panelen hebben een geluiddempende werking in uw kantoor, kantine, aula of showroom. Zet de panelen vrij in een ruimte op de grond of op bureau's, koppel deze aan elkaar in elke gewenste opstelling. ABC Display levert de kunststof scheidingspanelen in elke gewenste kleur en afmeting. De perfecte bescherming voor uw personeel en klanten.

Welke mogelijkheden hebben onze Doorzichtige scheidingspanelen?

De scheidingswanden die geproduceerd worden door ABC Display bieden veel mogelijkheden om uw ruimte efficiënter, mooier en gebruiksvriendelijker in te richten. De panelen kunnen voorzien worden van meerdere soorten bekledingen en prints, waardoor de uitstraling verschilt per gelegenheid. U kunt hierbij denken aan:

  • Vinyl in gewenste kleuren
  • Nylon stof in allerlei kleuren
  • Prints in full colour
  • Doorzichtig kunststof

De afmeting van uw doorzichtige kunststof scheidingspanelen kunt u zelf bepalen binnen onze maximale afmeting van 125 cm x 300 cm. Mocht u een groter formaat willen inzetten dan koppelen wij de wanden aan elkaar. Het koppelen van de wanden wordt gedaan met speciaal ontwikkelde clips, welke zonder gereedschap bevestigd worden tegen de aluminium staanders. Voor de kleinere ruimtes zijn de panelen op het bureau te plaatsen of aan plafonds op te hangen.

Wanneer u een ruimte heeft waarbij u de panelen wilt inzetten dan kunt u deze mooi afwerken met een full colour bedrukking of u hangt hier kunstwerken tegenaan. De wanden staan zodanig stabiel en stevig dat u schilderijen of monitors van zeker 25 kg kunt bevestigen. ABC Display denkt graag met u mee ook indien u tijdelijke separatie wanden nodig heeft. Dit houdt in dat u onze panelen ook kunt huren als u deze bijvoorbeeld kortstondig nodig hebt. Bij het huren van de wanden maakt u gebruik van de standaard afmeting van 100 x 125cm. Deze wand kan eveneens gekoppeld worden om een grotere scheidingswand te maken en is voorzien van blauwe, grijze of zwarte nylon stof. Onze scheidingswanden kunnen ook zelfstandig staan, zo kan één scheidingspaneel bijvoorbeeld dienen als welkomstbord in uw entree.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP