SCHEIDINGSPANELEN

Scheidingspanelen

U zoekt Sinds 1979 zijn wij producent van speciaal ontwikkelde verplaatsbare scheidingspanelen en wij hebben jaren lang de Europese showrooms van Toyota ingericht. Is uw project groot of klein? Wij bedienen u graag.

Welke mogelijkheden hebben onze verplaatsbare scheidingspanelen?

De wanden die geproduceerd worden door ABC Display hebben een aantal mogelijkheden om uw ruimte beter, mooier en gebruiksvriendelijker in te richten. Bij ons kunnen uw scheidingswanden voorzien worden van meerdere soorten en kleuren bekledingen en prints, waardoor de uitstraling verschilt per gelegenheid. U kunt hierbij denken aan:

  • Vinyl in gewenste kleuren
  • Nylon stof in allerlei kleuren
  • Prints in full colour

De afmeting van uw verplaatsbare scheidingspanelen kunt u zelf bepalen binnen onze maximale afmeting van 125 cm x 300 cm. Mocht u een groter formaat willen inzetten dan koppelen wij de wanden aan elkaar. Het koppelen van de wanden wordt gedaan met speciaal ontwikkelde clips, welke zonder gereedschap bevestigd worden aan een aluminium staander.

Wanneer u een ruimte heeft waarbij u de panelen wilt inzetten dan kunt u deze mooi afwerken met een full colour bedrukking of u hangt hier kunstwerken tegenaan. De wanden staan zodanig stabiel en stevig dat u kunstwerken van zeker 5 kg kunt bevestigen. ABC Display denkt graag met u mee en heeft zodoende ook een grote verhuurvoorraad opgebouwd. Dit houdt in dat u verplaatsbare scheidingspanelen kunt kopen met uw specifieke wensen maar ook kunt huren als u deze bijvoorbeeld kortstondig nodig hebt. Bij het huren van de wanden maakt u gebruik van de standaard afmeting van 100x125cm. Deze wand kan eveneens gekoppeld worden om een grotere scheidingswand te maken en is voorzien van blauwe, grijze of zwarte nylon stof. Scheidingspanelen kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. In dit geval kan één scheidingspaneel bijvoorbeeld dienen als welkomstbord bij de entree van een bedrijf, hal of beursgebouw.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

Volg ons

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP