Beursbalie

Kies voor een beursbalie bij ABC display

ABC Display biedt u een uitgebreid programma aan van diverse balies. Van een eenvoudige beurs balie voor verkooppromotie tot bijzondere, stevige en prachtige counters, met geïntegreerde vitrines welke in hoogte verschillen. De beurs balie is gemakkelijk te plaatsen en te vervoeren, zoals u van ABC Display gewend bent. Met de unieke beursbalie van ABC Display kunt u geheel uw eigen vormgeving bepalen. In uw eigen huisstijl, met uw eigen reclameboodschap of logo waardoor het een geheel vormt met de presentatiewanden. U bent nooit te verwarren met de standaardbalie of ombouwkoffer van de concurrent.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons beursbalie brochure.

Onze beurs balie is mobiel en modulair inzetbaar

Zo is het mogelijk om een beursbalie op te delen in twee kleinere opstellingen, met uw balieframe een achterwand te maken of de beursbalie modulair in te zetten. Bekijk onze gerealiseerde balies via de website of kom langs in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst. Wij hebben ook een folder beschikbaar waarin de vele mogelijkheden besproken en te zien zijn zodat u alvast inspiratie op kan doen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP