Beursstand

OPVALLENDE BEURSSTANDS

Uw bedrijf neemt deel aan een beurs en heeft een standruimte gereserveerd. Het is nu van belang om een beursstand te kopen of te huren die bij uw bedrijf past in uw huisstijl en duidelijk weergeeft wat uw bedrijf voor uw klanten kan betekenen. Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door de vormgeving van de stand met de (visuele) communicatie. ABC Display werkt met haar eigen PRESS systeem, een compact snelbouwsysteem. Hiermee kunnen wij vormvrije stands ontwerpen, en deze staan als een huis! De stands zijn compact te vervoeren, jarenlang te gebruiken. Met weinig of geen aanpassingen kunt u deze stand keer op keer inzetten met verschillende lay-out opties. Wilt u inspiratie opdoen, bekijk dan het Inspiratieboek:

MODULAIR BEURSSTANDS INZETTEN

Wanneer u meerdere beurzen per jaar heeft, heeft u meestal met diverse vloeroppervlakten te maken. U wilt dan een beursstand die elke keer opnieuw ingezet kan worden, zodat u niet opnieuw een beursstand hoeft aan te schaffen, of bij huur niet opnieuw het gehele ontwerptraject hoeft te doorlopen. In dat geval is het goed om samen met ABC Display te bespreken wat de beste oplossingen zijn. Wij werken namelijk met het PRESS beursstand systeem welke flexibel en modulair inzetbaar is. Een multifunctioneel standsysteem welke ingezet kan worden voor kleine- en grote stands, of het inrichten van een complete beurshal. Met onze eigen software kunnen wij snel een ontwerptekening voor u maken. ABC Display is in 1979 opgericht en is producent van een aantal zelfstandig ontwikkelde presentatiesystemen (Press, Click, Lift, Stand-ON). Bij de ontwikkeling van onze systemen houden wij rekening met de flexibiliteit van een beursstand, het eenvoudig monteren, compact transport, multifunctionaliteit en minimale milieubelasting.

NEEM DIRECT CONTACT OP

MONTAGE BEURSSTANDS

Het is mogelijk om in overleg met ABC Display alle stands voortijdig uit te schetsen. Dit kan zowel in 2D als in 3D zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De schetsen laten u exact zien, welke systeemdelen er ingezet worden en welke prints er nodig zijn. Het PRESS systeem dat wij inzetten is zonder gereedschap in elkaar te klikken. In een korte bouwtijd heeft u een imposante stand opgesteld. Ondanks het gemak en de eenvoud van onze Press-Stands is het mogelijk om de montage en demontage door ABC Display te laten verzorgen. Zo kunt u zich op andere dingen richten tijdens de op- en afbouw van de beurs.

BEURSSTAND LAY-OUT

Wanneer ABC Display een stand heeft geschetst welke door u akkoord bevonden is, maken wij een werktekening op. Deze werktekening kan door onze grafische medewerkers of door uw eigen reclamebureau worden gebruikt om de stand verder grafisch vorm te geven. Vervolgens wordt het definitieve grafische ontwerp, met visuals, kleur en teksten in de 3d tekening geplaatst. Nu kunt u en uw medewerkers in verschillende aanzichten uw beursstand bewonderen en zien hoe imposant uw beursstand gaat worden! De grafische afdeling van ABC Display is een belangrijk onderdeel van het proces. Onze prints zijn van dichtbij te bekijken en dan nog ”haarscherp”. Wij staan bekend om de hoge print kwaliteit en vakmanschap en zullen dit waarborgen en garanderen. Dit mede omdat uw beursstand ook ons visitekaartje is. Wilt u zelf een beursstand schetsen? Klik dan op: https://bit.ly/ABCDesigns Wij produceren de stands in Almere waar wij ook onze showroom hebben. Graag geven wij u een rondleiding in ons bedrijf of maken een afspraak om u te bezoeken. Onze montageteams zijn dagelijks aanwezig in de steden: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den haag en Eindhoven.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neemt u dan contact met ons op. Wij versturen dit per post en/of per e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit is kosten efficiënt wanneer u incidenteel aan een beurs deelneemt.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP