presentatiewanden

Presentatiewanden

Mobiele presentatiewanden zijn niet meer weg te denken als invulling voor uw beursstand of als blikvanger op een congres. De communicatiedrager bij uitstek! De presentatiewanden van ABC Display zijn snel te plaatsen en compact te transporteren. Gereedschap heeft u niet nodig en de montage-instructies zijn zo eenvoudig dat iedereen de wand kan plaatsen. Welke presentatiewand voor u het meest geschikt is, hangt van diverse factoren af, bijvoorbeeld van design, grafische opmaak, compactheid en transportgewicht.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons presentatiewanden brochure.

Extra service bij uw presentatiewanden

Het is ook mogelijk om uw presentatiewand te laten opslaan bij ABC Display, wij kunnen ook de montages en demontages verzorgen of de materialen afleveren op locatie waarna u de presentatiewand zelf monteert. Bij de opslag van de presentatiewanden behoort ook het schoonmaken van de wanden nadat deze ingezet zijn. U kunt bij ABC Display terecht voor een totaal servicepakket. Van het regelen van meubels voor bij uw presentatiewand, een bos bloemen op uw beursstand of vloeren in verschillende afwerkingen. Wij assisteren u graag en voorzien u met veel plezier van passend advies.

U kunt bij ABC Display ook een presentatiewand huren, wanneer u deze niet vaak nodig heeft. Bekijk onze diverse aanbod aan presentatiewanden via de website en/of bezoek onze showroom in Almere. Wij komen graag bij u langs om een presentatie te geven over de mogelijkheden die onze producten u bieden.

Hieronder treft u enkele voorbeelden vanuit ons assortiment presentatiewanden:

NEEM DIRECT CONTACT OP

U wilt meer tonen dan presentatiewanden alleen

Tijdens een beurs of evenement is het vaak gewenst om meer te tonen dan enkel een uiting op een presentatiewand. Met de mobiele presentatiewanden van ABC Display is het mogelijk om verschillende extra toepassingen te integreren zoals:

  • Vitrines in recht of gebogen oplossing
  • LCD schermen van 50 inch
  • Brochureplanken
  • Productplanken
  • Blister houders

ABC Display heeft sinds 1979 ervaring met mobiele systemen. Wij bieden u naast onze eigen en unieke systemen ook systemen die geïmporteerd worden uit China. Voor elk gewenst systeem kunnen wij een nieuwe print visualisatie produceren.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP