Banners

Roll-up banners, handig en praktisch

De ideale manier om heel compact een presentatie te plaatsen, is met een roll-up banner. ABC Display heeft vele alternatieve systemen, zowel met rolcassette als spanbare banners, enkelzijdig als dubbelzijdig geprint en in verschillende hoogtes en breedtes. Deze systemen hebben wij in elke prijsklasse.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons banners brochure.

Onze roll-up banner uitproberen!

De investering voor het aankopen van enkele banieren is minimaal, wat het goed mogelijk maakt om eens te testen hoe het staan op beurzen en evenementen uw organisatie bevallen. De banners van ABC Display kunnen aan elkaar gekoppeld worden en functioneert zodoende als kleine presentatiewand. Deze zijn na de beurs ook weer los inzetbaar in bijvoorbeeld uw showroom of entreehal. Komt u gerust langs op onze showroom dan kunnen wij u de verschillende soorten banieren in ons assortiment laten zien.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Een banner is altijd handig en gemakkelijk in te zetten

Bent u toe aan een nieuwe lay-out of boodschap dan kunt u deze snel en kosteneffectief door ABC Display laten printen. Uw banner cassette blijft namelijk langdurig bruikbaar. Hieronder ziet u hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw banier nog meer opvalt dan een standaard roll-up banner:

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP