PANELEN

PANELEN EENVOUDIG PLAATSEN

ABC Display produceert als sinds 1979 panelen die eenvoudig met een clip in elkaar geklikt kunnen worden. De rechthoekige displays welke in alle gewenste afmetingen gemaakt kunnen worden, zijn altijd licht van gewicht. Door middel van een speciaal ontwikkeld profiel voor de clip worden deze eenvoudig in de bevestigd. Dit simpel door de clip een kwartslag te draaien.

De panelen kunnen voorzien worden van een nylon stof welke in vele kleuren beschikbaar zijn. Het voordeel van de nylon stof die gebruikt wordt is dat posters of grafische prints gemakkelijk verwisseld kunnen worden. Het verwisselen van deze grafische prints gebeurt met klittenband en of punaises. Elk paneel is zodanig geproduceerd dat er een onbeperkt aantal keren met een punaises in geprikt kan worden zonder dat het bros wordt. Het is naast nylon ook mogelijk om direct een full colour print op de display te laten printen. Bij het printen kunnen wij er rekening mee houden dat de lay-out doorloopt over meerdere panelen.

Hoe werkt de clip met deze panelen ?

De displays welke voorzien zijn van een uniek profiel worden tegen een buis geklikt door middel van een plastic clip. Deze speciale clips wordt gemakkelijk en zonder het gebruik van gereedschap bevestigd. De buizen waartegen de panelen bevestigd worden zijn beschikbaar in 2 verschillende dikte maten, 30 mm of 16 mm. De hoogte kunt u zelf bepalen.

Voor beurzen is het meer gebruikelijk om buizen te koppelen tot 2.30 meter of zelf 2.75 meter. Deze bestaan uit losse delen waardoor ze gemakkelijk en compact te vervoeren zijn. De buis waartegen de panelen met de clip bevestigd wordt kan eveneens gebruikt worden om de display in een bepaalde vorm te plaatsen. Op deze manier zorgt de buis er samen met de clip voor dat de panelen modulair en flexibel inzetbaar zijn. U maakt met één display dus zowel een rechte, gebogen als zigzag vorm.

Wanneer u de hoogte in wilt om op te vallen tijdens uw beurs of evenement kunt u het product gaan stapelen tot een gewenst hoogte bereikt is. Het is ook mogelijk om de panelen in een grote afmeting aan te kopen zoals 100 x 250 cm hoog. Deze worden vervoert in een draagtas of bij grotere aantallen of afmetingen in een professionele flight case. De flight cases worden op aanvraag specifiek geproduceerd.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Staan panelen stabiel?

Onze displays staan enorm stevig, daar zijn ze op ontwikkeld. Sinds 1979 zijn vele vragen en oplossingen de revue gepasseerd. In alle gevallen moest ons team ervoor zorgen dat het paneel stabiel en stevig gemonteerd stond, bij diverse toepassingen op scholen met veel drukke kinderen, in kantoren of op evenementen. In veel gevallen worden ze geplaatst met een design voetplaat of T-voet. Bij andere toepassingen bepaald de vormgeving van de display ook de stabiliteit. Zo staat een gebogen of hoekige wand automatisch steviger dan een geheel rechte wand.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP