Persoonlijk contact tijdens beursdeelname

Persoonlijk contact met uw klanten en prospects is zo belangrijk! Daarom is beursdeelname nog steeds een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie.

Persoonlijk contact: online vs beursdeelname

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder online aanwezigheid. Of het gaat om verkoop via een webwinkel of een marketing site waarbij u informatie deelt met uw doelgroep of via social  media communiceert, u moet online aanwezig zijn. Maar echt persoonlijk is het niet. U ziet uw klant niet en u kunt niet echt inschatten waar zijn behoeftes liggen of wat zijn emotie is.

Bij beursdeelname schud u uw klanten persoonlijk de hand en u voelt hun emoties direct aan. Waar kijken ze naar? Wat geeft hen net dat zetje tot aankopen?

De wereld wordt in eens een stuk kleiner en concurrentie verdwijnt want zij zijn u niet. U kunt vergelijkbare producten verkopen maar uw persoonlijkheid, uw relatie tot de klant of prospect is uniek.

Persoonlijke inrichting in uw beursstand

Om de ervaring met uw klant nog persoonlijker te maken en persoonlijk contact te versterken geeft u uw beursstand een persoonlijke touch. Niet alleen stelt u uw producten ten toon, de stand moet ook boven uw concurrentie iitsteken, letterlijk en figuurlijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om dat goed aan te pakken.

Tips voor een persoonlijke inrichting

  1. Weet met wie u praat. Doe uw huiswerk. zo voelt uw klant zich gewaardeerd en heeft hij het gevoel dat u hem begrijpt
  2. Maak gepersonificeerde wanden door kleurgebruik en fotografie
  3. U kunt spreuken gebruiken die bij uw bedrijfscultuur en/of product passen
  4. Gebruik ook uw vloeroppervlak als communicatiedrager
  5. Hoge zuilen tot wel 5 meter hoog vallen van veraf op
  6. Wellicht past muziek bij uw bedrijf, maar wel op de achtergrond
  7. Zorg voor een hapje en een drankje op uw stand en neem de tijd om samen te proosten
  8. Goede verlichting geeft sfeer in uw stand
  9. Een persoonlijke actie geeft de bezoeker het gevoel speciaal te zijn.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze folderdisplays of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122, email naar info@abcdisplay.nl  of laat uw gegevens achter op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#persoonlijkcontact #beursdeelname #online