Folderdisplays

Folderdisplays in alle soorten en maten

ABC Display heeft een divers assortiment aan folderdisplays. Drukwerk ontbreekt zelden op uw beursstand of tijdens een presentatie, alhoewel in dit digitale tijdperk steeds meer online gebeurd, is ondersteuning van fysiek materiaal voor de meeste klanten nog altijd het effectiefst. In ons brochure heeft u de mogelijkheid om aan de frames brochureplanken te hangen en zo uw drukwerk op een mooie manier en geïntegreerd in uw beursstand te presenteren. U kunt ook één of meerdere schappen combineren met een grafisch beeld of een banner.

Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën op doen?
Bekijk dan ons folderdisplays brochure.

Maak van uw folderdisplays een unieke presentatie

Door voor ons Press systeem te kiezen, kiest u voor integratie, gemak en eenheid en kunt u uw marketingmateriaal op een unieke manier tentoonstellen. Dit kan als een stand-alone unit maar ook als onderdeel van een grotere opstelling.

Uitvouwbare folderdisplays

ABC display biedt ook de A4 Brochure Stand. Dit is de ideale aanvulling bij uw evenementen en een praktische manier om in vier kunststof houders uw drukwerk te vervoeren. Met zijn stevige vormgeving en slimme constructie is de Brochure Stand ontworpen voor een maximale uitstraling. In een handomdraai is Brochure Stand opgezet en overal te plaatsen.

De uitvouwbare folderdisplays zijn verkrijgbaar met handige draagtas of koffertje. Op de onderstaande video ziet u hoe gemakkelijk u een folderhouder opstelt. Uw drukwerk ligt binnen enkele seconden klaar om meegenomen te worden.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Folderdisplays altijd vol in beeld en uw folders gemakkelijk te pakken

ABC display biedt u twee verschillende brochurehouders. De Zigzaghouder of Deluxe houder, de video's ziet u onderin de pagina.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP