Een landing page voor de beurs

Wanneer u gaat deelnemen aan een beurs maak dan een landing page voor de beurs. Hiermee zorgt u dat uw (potentiële) klanten weten dat u deelneemt en waar u op de beurs te vinden bent. U kunt op uw home page aangeven dat u deelneemt maar het is belangrijk voor Google om ook een aparte pagina aan te maken voor uw deelname. Zo wordt u beter gevonden en trekt u meer klanten naar uw stand.

Beursdeelname en online zichtbaarheid

Uw online aanwezigheid is een belangrijke ondersteuning van uw beursdeelname. Uw organische online zichtbaarheid gaat omhoog en wanneer u gebruik maakt van Google Adwords zult u zien dat dit uw online zichtbaarheid ook verbeterd. Hoe meer verschillende landing pagina’s u aanmaakt en diverse zoekwoorden u gebruikt hoe beter uw vindbaarheid in de zoekmachines. Hiermee krijgt u meer bezoekers op uw website en naar uw stand.

Een landing page voor de beurs versterkt uw deelname

Hoe meer relevante informatie u geeft hoe beter u gevonden wordt. Geef bijvoorbeeld aan wat u ze tijdens de beurs aanbiedt of er acties zijn of een nieuwe product lancering. De meeste bezoekers vinden het fijn om goed voorbereid en ingelicht naar een beurs toe te gaan. Door uw bezoekers dit te bieden begint hun bezoek aan uw stand al met een positief gevoel.

Extra Tip

Ontwikkel voor elke beursdeelname een landing page en communiceer via social media waar u deelneemt en waar u op de beurs te vinden bent. Gebruik daarbij ook hashtags (#) en een link naar uw landing page. Zo trekt u meer bezoekers naar uw beursstand en naar uw website.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over het maken van een landing page voor de beurs of de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#landingpagevoorbeurs #beursdeelname #onlinezichtbaarheidvergroten #socialmedia