display

Kies voor een mobiele display

Wij hebben ons als leverancier gespecialiseerd in mobiele displays. Dit houdt in dat u als gebruiker een systeem eenvoudig in een koffer of draagtas mee kunt nemen. Op locatie is dit systeem snel, zonder gereedschap en makkelijk te plaatsen. All onze materialen worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen wij als producent een volledige productgarantie geven, snel leveren en geheel naar uw wensen.

Het onderscheidende vermogen van ons systeem is, dat wij dit systeem zelf bedacht hebben en dat de displays zodanig gemaakt zijn, dat u een systeem koopt waarbij u de print-visuals kunt verwisselen. Dit zorgt dat ervoor u een systeem eenmalig aankoopt, jarenlang kunt benutten en per actie kunt aanpassen.

Service bij aankoop van een display

Met een compact team van 10 mensen worden al onze producten in Almere geproduceerd. Alle systemen worden voor de levering intern opgesteld, gecontroleerd en na goedkeuring van ons en/of de klant ingeladen voor transport. Bij ABC Display staat service hoog in het vaandel. Zo bieden wij de opslag aan. Het is daarnaast ook mogelijk om ons het transport en de plaatsing van de systemen te laten verzorgen inclusief het inrichten van uw stand. Mocht u op zoek zijn naar een display die uw bedrijf geld gaat opleveren, kom dan eens naar onze showroom in Almere. Wij staan u graag te woord en kunnen u alle voordelen tonen van de soorten systemen die beschikbaar zijn. Onze nieuwste uitvinding is te bekijken op: www.LIFT-Showcase.com

NEEM DIRECT CONTACT OP

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP