Meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid

Gaat u binnenkort weer deelnemen aan een vakbeurs en vraagt u zich af hoe u meer bezoekers op uw beursstand krijgt? Trek dan meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid te verbeteren. Maak gebruik van uw website en van social media om kenbaar te maken dat u deelneemt aan de desbetreffende beurs.

Tips voor het inzetten van online mogelijkheden

Tip 1. Zet uw beursdeelname op uw homepagina. Zo is het meteen duidelijk voor bezoekers van uw website dat u deelneemt en wanneer u deelneemt. Ze moeten niet naar die informatie hoeven zoeken. U kunt de informatie bijvoorbeeld in de slider plaatsen of als pop-up. Deze kunt u doorlinken naar een landing page.

Tip 2. Geef op uw website in een aparte landing page meer informatie over uw deelname aan de beurs. Zet duidelijk de datum, plaats, locatie en openingstijden neer. Wat biedt u aan tijdens de beurs, geef een optie om afspraken in te plannen of biedt bijvoorbeeld een borrel aan op een bepaald moment op de dag waar iedereen welkom is. U kunt hier ook laten weten welke vertegenwoordigers er bijvoorbeeld op de beurs aanwezig zijn.

Tip 3. Noem ook altijd uw standnummer op uw website. Zo hoeven bezoekers u niet te zoeken en kunnen ze direct naar u toe komen.

Tip 4. Biedt bezoekers van uw website een korting of een presentje aan als ze uw beursstand komen bezoeken. Bijvoorbeeld door een kortingscode te plaatsen. Zo kunt u ook zien wie er via uw website naar uw beursstand komen.

Tip 5. Plaats gedurende een aantal weken posts op Social Media waarin u uw deelname bekendmaakt, om meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid te bewerkstelligen. Link deze posts naar uw website voor meer info en/of naar de optie om een afspraak in te plannen. Gebruik #naambeurs om een breder bereik te genereren. Bouw de informatie in de posts op en geef af e toe meer en andere informatie zodat uw lezers geïnteresseerd raken/blijven in uw berichten. Maar… herhaling is goed. Gebruik hierbij ook fotomateriaal, dan valt de post meer op.

Extra Tip!

Voor de gelegenheid kunt u ook een Google Adword campagne inzetten. U kunt de Adword campagne linken naar de speciale landing page over uw deelname aan de beurs met bijvoorbeeld de kortingscode. Als Google Partner helpen wij u hier graag mee en staan met goed advies voor u klaar om uw online zichtbaarheid in te zetten voor het bereiken van potentiële bezoekers van uw beursstand.

Krijg meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid

Door het goed inzetten van social media en van uw website trekt u veel meer bezoekers naar uw beursstand en doordat u meer bezoekers genereert op uw website verbetert uw online zichtbaarheid. Meer mensen worden bewust van uw online aanwezigheid waardoor uw online verkopen omhoog gaan en uw naamsbekendheid verbetert.

meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid,Beursstand Illuxtron 2

Meer weten?

Heeft u vragen over meer bezoekers naar uw stand door online zichtbaarheid of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.