Ga voor een designvloer voor uw beursstand

Ga voor een designvloer voor uw beursstand. Hiermee valt u direct op bij de bezoekers, u heeft een extra communicatiedrager in uw stand en u werkt gelijktijdig uw kabels weg zodat de stand er strak en netjes uitziet.

Maak gebruik van uw creativiteit

U kunt elk design leggen op de verhoogde Stand-on expovloer. Het design wordt geprint en de sheets worden op de basispanelen gelegd, met of zonder transparante cover platen.

U kunt gebruik maken van fotomateriaal, tekst, kleur, wat u maar wilt. Het design kan geheel in uw huisstijl zijn maar ook in bijvoorbeeld goud of zilver.

Combineren kan ook

U kunt ook materialen combineren en daarmee bijvoorbeeld ruimtes creëren. Zo kunt u de zithoek met laminaatleggen terwijl de showroom een design heeft met reclame van uw product of dienst.

U kunt ook een podium creëren of een rode loper naar uw stand.

Er zijn heel veel mogelijkheden dat maakt de designvloer zo interessant. En u kunt per beursdeelname de prints aanpassen zodat er weer een nieuwe look en feel ontstaat.

Creëer zelf uw designvloer in een handomdraai

De designvloer voor uw beursstand is gemakkelijk te leggen zonder gereedschap en u neemt het gemakkelijk mee omdat ze opgestapeld worden als lego blokjes. Ze worden met een klip vast geklikt waardoor de vloer stevig ligt, niet verschuift en recht blijft liggen op elk oppervlak. Daarbij is de vloer ook nog heel sterk en kan deze tot 900 kg dragen per tegel.

Genoeg redenen om een designvloer in uw stand te gebruiken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een designvloer of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#designvloer #beursstand #gemakkelijk #abcdisplay