Mobiele presentatiepanelen

Gaat u binnenkort een conferentie organiseren? Wilt u plannen presenteren binnen uw bedrijf? Maak dan gebruik van mobiele presentatiepanelen.

U kunt deze panelen op verschillende maten laten maken en zowel staand als liggend plaatsen zodat u uw presentatie kan presenteren hoe u wilt. De mobiele presentatiepanelen kunnen ook aan elkaar geplaatst worden zodat er een volledige presentatiewand ontstaat. Multifunctioneel dus!

Hoe makkelijk en functioneel zijn mobiele presentatiepanelen?

Heel makkelijk want u kunt er posters aan plakken maar ook schilderijen aan hangen. Elke keer weer iets anders en ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Door de band genomen zet u ze gewoon in uw bedrijf neer en bij conferenties neemt u ze mee. Maar wilt u ze stallen dan is dat ook heel makkelijk want u kunt ze zonder gereedschap zo uit elkaar halen en dan nemen ze niet veel ruimte in.

Kwaliteit staat boven aan

Door de hoge kwaliteit van het hechtvelour op de panelen kunt u posters regelmatig veranderen zonder dat er gaten ontstaan u gebruikt de presentatiepanelen keer op keer opnieuw.

Ook intern kunt u de panelen gemakkelijk inzetten om de interne boodschap te communiceren of op uw kantoor klanten te informeren.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentatiepanelen #posters #conferentie
Mobiele presentatiepanelen, expositiepanelen