Persoonlijk zakelijk contact met uw klant

Persoonlijk zakelijk contact met uw klant is heel belangrijk. Eigenlijk weten wij dat allemaal wel, maar anno 2020 is dat niet altijd makkelijk. Het online tijdperk vergroot uw verkoopveld, u kunt uw product global aanbieden. Maar daardoor is persoonlijk contact een stuk moeilijker geworden. Toch is de gunfactor nog altijd een deel van de verkoop en dat gaat het beste als u uw klant persoonlijk spreekt.

Deelnemen aan een beurs voor persoonlijk zakelijk contact

Het voordeel van deelname aan een beurs voor persoonlijk zakelijk contact is dat u uw klanten ontmoet van over de hele wereld. Bezoekers komen van overal om producten en diensten te bekijken en om u persoonlijk te ontmoeten. Met wie hebben zij te maken. Bent u betrouwbaar, wat is de kwaliteit van uw product en welke service kunnen ze bij u verwachten.

Euroshop 2020

ABC Display staat dit jaar op de Euroshop van 16 tot en met 20 februari. Wij ontmoeten u graag zodat u onze verhoogde expovloer en mobiele cubes zelf kunt ervaren en wij adviseren u graag bij het inrichten van uw beursstand of met uw presentatiematerialen.

We zien u graag in Dusseldorf of in onze 700m2 showroom in Almere of bij u op locatie.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een verhoogde rxpovloer, mobiele cubes of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122

 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#persoonlijkzakelijkcontact #expovloer #beursstand #euroshop