Verlicht uw beursvloer

Verlicht uw beursvloer en val op bij de bezoekers. U kunt nu ook licht aanbrengen in uw vloer, naast dat u al verlichting kon aanbrengen rond de rand van de vloer. Met licht in de vloer kunt u prachtige effecten bewerkstelliggen.

Verlicht uw beursvloer en val op

Met verlichting kunt u van alles doen. Een deel van de vloer highlighten of juist dat wat er op staat. U kunt daar heel creatief mee omgaan. Precies zoals u dat wilt. In combinatie met kleurensheets op de vloer speelt u met de effecten.

Deelnemen aan een beurs en opvallen

Nu valt u extra op met verlichting in uw beursstand. Niet alleen door lampen in uw stand maar ook door verlichting in uw vloer. Het is echt top wanneer u daar gebruik van maakt. Voordeel is dat u doordat de vloerdelen afzonderlijk verlicht kunnen worden u onderdelen kunt uitlichten. U kunt dan producten uitlichten of bijvoorbeeld een tekst of boodschap. U bent helemaal trendy met een opvallende expovloer.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verlichte beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#verlichtuwbeursvloer #expovloer #opvallen #uitlichten #trendy