De Textielwand is een simpele oplossing

de textielwand is een simpele oplossing, Textielwand Stretch ABC Display

Gaat u deelnemen aan een beurs? Gaat u wellicht naar een netwerkbijeenkomst of een conferentie waar u uw bedrijf mag presenteren? De textielwand is een simpele oplossing en gelijk zeer doeltreffend. Presentatiewanden en textielwanden voorzien van een textieldoek zijn niet nieuw en bij de meeste bedrijven wel bekend. Een textielwand is eenvoudig op te bouwen en dankzij de textieldoeken goedkoper in aankoop. De textieldoeken van de textielwanden zijn naadloos over een wand aangebracht en zorgen hierdoor voor een mooi en doorlopend beeld.

De textielwand is een simpele oplossing, pas gemakkelijk de vorm aan

Er zijn diverse vormen en oplossingen te bedenken. Er is nu ook de mogelijkheid van de stretch textielwand waarbij gebruikers zelf de vorm van de textielwanden kunnen bepalen. Daarbij is er de mogelijkheid voor een doorlopend full colour textielbar met textieldoek. Door deze textielbar kunnen frames en textieldoek in verschillende vormen worden neergezet. Zo bent u niet meer gebonden aan de rechte of hoekige wanden maar bent u geheel vrij om glooiende naadloze presentatiewanden te maken. U ziet, de textielwand is een simpele oplossing maar ook veelzijdig.

Presenteer uw bedrijf met veelzijdige systemen

Presenteer uw bedrijf door middel van een textielwand, zuilen, banners of dubbelzijdige presentatieschermen. Met een professioneel presentatiesysteem wordt uw bedrijfspresentatie beter gezien en valt uw bedrijf meer op bij uw (potentiële) klanten. Maar ook binnen uw bedrijf werkt het goed ter ondersteuning van uw interne communicatieboodschap omdat visualisatie van uw boodschap uw verhaal sterker maakt.

De textielwand is een simpele oplossing, die ook nog eens goed betaalbaar is en gemakkelijk in het gebruik. Het ziet er strak en professioneel uit en is in diverse vormen neer te zetten, daarnaast kunt u het doek wassen en blijft het kleurvast. Het maakt niet uit of u een klein hoekje ter beschikking heeft of een lange muur, de textielwand past overal.

Textiewand Press srcset=stretch” width=”300″ height=”142″>Textielwand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze textielwand of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen voor een textielwand? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#textielwand #presentatiesysteem #beursdeelname #netwerkbijeenkomst