Beursstands groningen

Beursstand in Groningen

Voor een uitzonderlijke beursstand voor uw bedrijf in Groningen moet u bij ABC Display zijn. Wij bieden een flexibele basis, eindeloos uit te breiden met een breed scala aan opties om zo goed mogelijk bij uw wensen aan te sluiten. Onze producten zijn duurzaam en kwalitatief sterk. Zo sterk dat wij er zonder problemen levenslange garantie op geven. Een lichtgewicht systeem, dat elke keer zonder problemen op nieuw in elkaar gezet kan worden. Onze beursstands trekken alle ogen op de beurs naar uw bedrijf uit Groningen toe. Met een presentatie gekocht of gehuurd van ABC Display zit u altijd goed.

Bekijk hier onze beursstand voorbeelden en wordt geïnspireerd:

De beste beursstand in Groningen

Zelfs mensen met weinig ervaring of technische kennis kunnen uit de voeten met ons gemakkelijk te leren systeem. De basis van de beursstand voor uw bedrijf in Groningen is een licht, metalen frame. Aan dit frame bevestigt u vervolgens de printpanelen met magneten. Binnen enkele minuten heeft u een professionele presentatie neergezet. De printpanelen worden door ons gedrukt naar uw wensen en zijn gemakkelijk te vervangen in het geval van schade of wanneer u een nieuwe campagne heeft. Het frame zelf is eenvoudig te monteren en nog eenvoudiger te vervoeren. Het frame van een beursstand van ongeveer twintig vierkante meter past in een sporttas.

Naast een eenvoudige basis heeft ons systeem tal van extra opties om uw presentatie goed op te laten vallen. Zelfs een verhogingen op de basis van uw beursstand in Groningen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren wij een breed aanbod aan extra’s om van de beursstand meer te maken dan alleen een reclamebord. Eenvoudige opties als een plankje voor brochures of een haak om een product aan te hangen, maar ook complexere zaken als een vitrine of een display voor een videopresentatie. Op deze manier trekt u meer (potentiële) klanten of partners naar uw beursstand en uw bedrijf in Groningen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Een goede eerste indruk

Met een strakke en professionele presentatie heeft u al gauw veel bekijks op de beurs- of conventievloer. Ons eenvoudige systeem is geheel modulair en laat u gemakkelijk de beursstand van uw bedrijf in Groningen aanpassen aan de omgeving waar u gaat presenteren. Met behulp van ABC Display krijgt u een installatie op maat die voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen.

Printpanelen met opdruk volgens uw specificaties en talloze opties voor extra’s zorgen ervoor dat geen twee van onze beursstands hetzelfde zijn. Kies waar voor uw geld en presenteer uw bedrijf op unieke wijze met een beursstand speciaal ontworpen voor uw bedrijf in Groningen. Bekijk diverse mogelijkheden op de webpagina Beursstands.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP