TEXTIELWAND

Textielwand, simpel maar doeltreffend

Presentatiewanden en textielwanden voorzien van een textieldoek zijn niet nieuw en bij de meeste bedrijven wel bekend. Een textiel wand is eenvoudig op te bouwen en dankzij de textieldoeken goedkoper in aankoop. De textieldoeken van de textielwanden zijn naadloos over een wand aangebracht en zorgen hierdoor voor een mooi en doorlopend beeld. Er zijn diverse vormen en oplossingen te bedenken, die altijd past bij uw wensen. Download onze Textielwand folder om ideeën op te doen en te zien wat ABC Display u op het gebied van textielwanden te bieden heeft.

ABC Display heeft een unieke textielwand ontwikkeld

Door het ons zelf ontwikkelde Press systeem, waarbij gebruikers zelf de vorm van de textielwanden kunnen bepalen en samen met de wens van klanten om met textieldoek te werken, is de Stretch textiel wand ontstaan. Dit unieke systeem heeft alle voordelen van het mobiele en modulaire Press systeem. Lichtgewicht frames worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld en in elke gewenste vorm geplaatst. Zelfs de hoogte is zelf te bepalen. Des gewenst worden diezelfde frames in een andere volgorde aan elkaar gekoppeld en een nieuwe vorm en uitstraling is geboren. Dit zijn enkele voordelen van het modulaire Press systeem.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Modulaire toepassingen van uw textielwand

Als bijzondere toepassing heeft ABC Display een textielbar ontwikkeld welke ervoor zorgt dat de Press frames afgewerkt kunnen worden met een doorlopend full colour textieldoek. Door deze textielbar kunnen frames en textieldoek in verschillende vormen worden neergezet. Zo bent u niet meer gebonden aan de rechte of hoekige wanden maar bent u geheel vrij om glooiende naadloze presentatiewanden te maken.

Veel mogelijkheden met de textielwand

In de slider boven aan deze pagina treft u textielwanden die op verschillende manieren opgesteld is. Er is hier gebruik gemaakt van een textieldoek welke met klittenband bevestigd wordt. Dit textieldoek is te wassen en kleurvast. Presenteer uw bedrijf door middel van textielwanden, zuilen, banners of dubbelzijdige presentatieschermen. Met ons Press systeem wordt uw bedrijfspresentatie beter gezien en valt uw bedrijf meer op bij uw klanten en prospects. Maar ook binnen uw bedrijf werkt het heel goed ter visuele ondersteuning van uw interne communicatie.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP