Store


Premium desinfectiehouder

0006.7
€155.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Premium desinfectiehouder

Premium desinfectiehouder
Zorg ervoor dat iedereen die passeert zijn handen met handgel reinigt met deze premium desinfectiehouder. De Handdesinfectiehouder Design met Automatische Dispenser is een eersteklas handdesinfectiehouder die je niet kunt missen. Optimale stabiliteit met een stalen gepoedercoate constructie. Een stijlvolle oplossing die je eraan helpt herinneren om je handen schoon te maken. Ideaal te gebruiken in showrooms, bij winkelketens of op beurzen.

Automatische dispenser
Plaats simpelweg jouw handen onder de zeepdispenser en er valt handgel uit om je handen mee schoon te maken. Een hygiënische manier om jouw handen te reinigen. Een automatische zeepdispenser met een inhoud van 0,5 l.

A5 Acrylglas hoes aan de bovenzijde

Zet jouw persoonlijke boodschap bovenop de Hand Sanitiser Design Stand. Verander jouw bericht eenvoudig en snel met de A5 acrylglas hoes aan de bovenzijde.

Individuele branding op aanvraag
Vestig de aandacht op jouw desinfectiehouder en plaats jouw merk op de stalen body onder de dispenser. Plaats jouw persoonlijke boodschap of logo op de Handdesinfectiehouder Design met Automatische Dispenser. Standaard in wit of zwart beschikbaar, andere RAL-kleuren op aanvraag leverbaar. Maak je branding compleet met de juiste kleur en jouw logo op de handdesinfectiehouder.

*Handgel is niet inbegrepen. De handdesinfectiehouder kan met elk type handgel gevuld worden.


Breedte van de verpakking (mm) 430
Hoogte van de verpakking (mm) 135
Lengte van de verpakking (mm) 1485
Versie Enkelzijdig
Lengte (mm) 350
Breedte (mm) 350
Hoogte (mm) 1440
Nettogewicht (kg) 10,6
Totaal gewicht (kg) 12,5
Bewaar dit product voor later

TOP