Ontwerp een presentatiekast op maat

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs? Wilt u uw producten presenteren op de beurs? Ontwerp een presentatiekast op maat! De presentatiekast als onderdeel van uw beursinrichting. Niet alleen wat houten planken of een glazen vitrinekast, maar een kast die geheel geïntegreerd wordt in de inrichting en het ontwerp van de beursstand zonder dat het kapot gaat.

Ontwerp uw eigen presentatiekast op thema

Heeft u bijvoorbeeld een winterthema of een zomerthema voor uw producten dan kunt u de presentatiekast daar op aanpassen. Door middel van printpanelen, voor, achter of aan de zijkant geplaatst. Het is een fantastische optie, die ontwikkeld is speciaal voor u. Deel de kast zelf in, open of dicht, hoog of laag, wat u wilt.

ABC Display showroom LIFT kasten

Gemakkelijk aan te passen en op te zetten

De mobiele Lift-presentatiekast kan gemakkelijk vervoerd worden en opgezet. Daar komt geen gereedschap aan te pas. Doordat het gemakkelijk aan te passen is voor elke beursdeelname hoeft u niet steeds een andere kast te laten bouwen of te kopen. Deze vitrinekasten worden geheel geïntegreerd in uw beurswand of u zet ze los neer op uw stand. Hoe makkelijk is dat? Zo komen uw producten goed uit, want daar gaat het uiteindelijk om. Uw producten moeten duidelijk gepresenteerd worden.

Voordelen van de presentatiekast op maat

  1. Uw eigen ontwerp van de kast en de visuals is mogelijk. U kunt een eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen u hier ook bij adviseren. Wilt een kast met deuren of een achterwand met een visual, in zwart, wit of groen, u kunt het zelf bepalen.
  2. Een geheel met de rest van de beursstand. De presentatiekast is een geheel met de beursstand, u kunt uw logo er op kwijt of kleuren van uw huisstijl en foto’s van uw producten uitvergroot om er nog eens extra nadruk op te leggen.
  3. Het ontwerp is gemakkelijk aan te passen per beurs. Wilt u bij de volgende beurs een andere kleur of de deurtjes op een andere plek. Geen probleem.
  4. U kunt de vitrinekast ook gebruiken voor uw showroom of winkel. doordat de Lift-presentatiekast steeds opnieuw kan worden aangepast kunt u de kast blijven gebruiken.
  5. Het opzetten van de kast is in een tel gedaan, zonder gereedschap.
  6. De presentatiekast is geheel in te klappen en daardoor gemakkelijk te vervoeren. De vitrinekast is onbreekbaar en kan zelfs in een kleine personenauto worden vervoerd.

lift vitrine ingeklapt,

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Er zijn genoeg dingen die het leven moeilijk kunnen maken maar deze presentatiekast is daar niet een van. Maak het u zelf gemakkelijk. En bedenk… wilt u maar een kast dan is dat prima, maar wilt u een hele wand dan kan dat ook!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiekast of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#ontwerpuwpresentatiekast #mobiel #gemak #beurs