BEURSWAND

Beurswand

U gaat deelnemen aan een beurs en bent op zoek naar een geschikte beurswand. Bij de selectie van de juiste wand zijn een aantal punten belangrijk:

  • Gemakkelijke montage van het systeem
  • Uitstraling en vorm moeten bezoekers aanspreken
  • Prijs van de systemen moet in verhouding zijn tot wat de beurs oplevert
  • Flexibiliteit van de beurswanden om te zorgen dat de wand op elke stand oppervlakte past

De juiste prijs voor uw beurswand

De prijs is iets wat steeds vaker aangehaald word bij deelname aan beurzen. Het is dan ook mogelijk om voor elk gewenste budget een beurswand te kopen of te huren. De systemen die u huurt via ABC Display zullen volledig afgewerkt worden met uw eigen printbanen. Zodoende ziet niemand dat u de wand gehuurd heeft. Daarnaast wilt u een flexibele beurswand wanneer u meerdere keren per jaar deelneemt aan een beurs of evenement. ABC Display biedt een flexibel systeem dat op elk oppervlakte en in elke vorm is op te zetten.

Het gemak houdt in dat de beurswanden eenvoudig te monteren moet zijn door 1 persoon. De verkoper die aan de beurs deelneemt kan de beurswand zelf meenemen en monteren. Hij mag niet te lang over de montage doen en hoeft ook geen gereedschap gebruiken. Wij van ABC Display vinden de vorm van de stand één van de meest belangrijke punten. De uitstraling en vorm zorgen er namelijk voor dat uw stand opvalt ten opzichte van de andere exposanten.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Uw beurswand multifunctioneel inzetten

Bij ABC Display is dit allemaal mogelijk. Met een aantal zelf ontwikkelde systemen kunnen wij te allen tijde aan uw vraag voldoen.

  • Beurswanden die flexibel inzetbaar zijn
  • Printbanen die verwisselbaar zijn
  • Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap
  • Prijstechnisch interessant

In Almere hebben wij een ruime showroom. Hier staan de systemen gepresenteerd en kunt u alle systemen testen. Wij gaan graag samen met u in gesprek over een beurswand op maat gemaakt voor u.

Is de beurswand mobiel te vervoeren?

ABC Display is gespecialiseerd in mobiele systemen. Zo is een systeem van 3.00 meter x 2.50 meter al compact te vervoeren in een kleine verrijdbare transportkoffer, deze heeft ingeklapt een afmeting van 35 x 55 x 100cm. Deze koffer past werkelijk in elke auto, en kan eveneens met het vliegtuig verzonden worden. Dit dankzij het totaal gewicht van 20kg van de complete koffer.

Wat houd u nog tegen? Zorg dat uw organisatie opvalt en zich overal ter wereld professioneel presenteert met mobiele beurswanden! Wij produceren al jaren beurswanden in Almere maar komen graag eens langs om een presentatie te geven. Bijna dagelijks zijn wij aanwezig in de steden Breda, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP