Verhoogde beursvloer bestellen voor uw beursstand

Gaat u deelnemen aan een beurs dan kunt u nu uw verhoogde beursvloer bestellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt gelijk een  3D schets zodat u kunt zien hoe de vloer eruit zou komen te zien. Omdat de verhoogde beursvloer zoveel voordelen heeft, gemakkelijk te leggen is en is aan te passen aan elk stand formaat is het handig om de vloer aan te schaffen. Voor elke gelegenheid kunt u het oppervlak aanpassen als u dat wilt.

De verhoogde beursvloer een must in uw stand

De verhoogde beursvloer is niet alleen een designvloer, maar vooral ook veilig. Uw veiligheid en die van uw bezoekers staat toch voorop. Vooral als het gaat om los liggende kabels en bobbels onder uw vloer. Om nog maar niet te spreken over die vieze tape die vaak gebruikt wordt om de kabels aan de vloer vast te plakken. Dat is met deze vloer verleden tijd. De vloer ligt egaal en de kabels zijn in de vloer weg gewerkt.

Op een mooie beursvloer horen ook bijpassende presentatiewanden, vitrinekasten, een balie en bijvoorbeeld zuilen. U kunt namelijk het ontwerp van uw wand door laten lopen in de vloer en deze ook terug laten komen in de vitrinekasten.

strakke beursvloer, standvloer, beursvloeren, beursvloer, Systeemvloer met Houten afdekplaat beursvloer, beursstand opbouwen

Verhoogde beursvloer bestellen

Bent u geïnteresseerd? Vul dan snel de onderstaande vragen in en wij sturen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte toe. U ontvangt daar gelijk een 3D schets bij zodat u een beeld heeft bij de mogelijkheden van de vloer.

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten kunt u ook op onze pagina over de verhoogde beursvloer bekijken of contact opnemen met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl wij helpen u graag. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#verhoogdebeursvloer #beursstand #veiligheid #design #gemak