De pluspunten van een verhoogde beursvloer

Wat zijn de pluspunten van een verhoogde beursvloer? Waarom zou u een verhoogde beursvloer moeten gebruiken tijdens de beurs of tijdens een conferentie? Onderstaand vind u een aantal belangrijke voordelen van de verhoogde beursvloer ten opzichte van gewone vloerbedekking.

Er zijn meerdere pluspunten van een verhoogde beursvloer te noemen

  • Heeft u er ook zo’n hekel aan dat u bijna valt over de opbollende vloerbedekking in uw stand? Met een verhoogde beursvloer is dat over! De kabels worden netjes in de vloer weggewerkt.
  • En wat dacht u van die vieze tape op uw beursvloer? Bah… dat ziet er niet uit… met een verhoogde beursvloer is dat verleden tijd. Nu heeft u een mooie netjes afgewerkte vloer.
  • Hoe vaak gebeurt het niet dat de toegang tot uw stand wordt afgesloten door een plant of zuil omdat u die kabels moet verbergen zodat uw klanten er niet overheen vallen. Maar hierdoor is het wel moeilijker om uw stand in te komen of uit… als er bijvoorbeeld brand uitbreekt. De verhoogde beursvloer zorgt er voor dat uw ingang niet gesperd wordt.
  • Bij gewone vloerbedekking maakt u niet volledig gebruik van de mogelijkheden van uw vloeroppervlakte. Dat is zonde! Met een verhoogde beursvloer waar printsheets over geplaatst kunnen worden, waardoor elke vloer gecreëerd kan worden, kunt u de vloer als communicatiedrager gebruiken. Met het design wordt de vloer een onderdeel van de inrichting van de stand.
  • Het leggen van een goede vloer kost vaak veel tijd. Met een verhoogde lichtgewicht vloer is het leggen zo gepiept. Zonder gebruik van gereedschap door een handig klik systeem. Gemak dient de mens.

Maar ook…

  • Sommige verhoogde beursvloeren zakken in of kunnen maar een beperkt gewicht dragen, dus zorg dat u een vloer kiest die een groot gewicht kan dragen en toch licht van gewicht is. Zo blijft de vloer veilig voor u en uw bezoekers.
  • Baalt u niet als uw vloer kapot gaat tijdens de beurs? Selecteer een vloer die niet gemakkelijk kapot gaat, krasvrij is en mocht er toch iets gebeuren waardoor u direct een vervangend vloerdeel nodig heeft, dat die dan meteen vervangen kan worden, zodat u geen problemen ondervindt tijdens uw beursdeelname.
  • Wellicht vraagt u zich af waar u de vloer moet laten nadat u deel heeft genomen aan een beurs. U heeft geen ruimte voor een meterslange vloer. Er zijn ook vloeren die als legoblokjes in elkaar gestapeld worden zodat deze gemakkelijk te vervoeren en op te slaan zijn.
  • Bent u bezig met duurzaam ondernemen? Dan is een duurzaam geproduceerde vloer voor u waarschijnlijk een must. Deze zijn er, zoals de Stand-On Expo vloer. Deze is geheel duurzaam in Nederland ontwikkeld en geproduceerd van begin tot het eind.

U ziet er zijn veel pluspunten van een verhoogde beursvloer op te noemen en bovenstaand is nog niet eens alles. Kijkt u gerust om u heen en vergelijk kwaliteit, prijs en doelmatigheid.

pluspunten van een verhoogde beursvloer, Portable Flooring Stand-On

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een verhoogde beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom op onze 700 m2 showroom in Almere. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#verhoogdebeursvloer # pluspunten #duurzaam #veiligheid