Bestel de demovloer

Bent u geintereseerd in de Stand-on expovloer? Bestel de demovloer en ervaar zelf het gemak en de diversiteit van de vloer. Bedenk een ontwerp dat u op de vloer wilt hebben, leg de kabels in de vloer en zie voor uw zelf dat de vloer met de cover platen geheel recht blijft liggen, ook als de kabels er in zijn weg gewerkt.

Bestel de demovloer voordat u deelneemt aan een beurs

Wilt u zeker weten dat u de verhoogde  expovloer wilt aanschaffen bestel de demovloer om uit te proberen. U zult zien dat de vloer echt gemakkelijk te leggen is en dat de kabels gemakkelijk zijn weg te werken.  U legt de vloer zonder gereedschap en klikt ze met een klip aan elkaar waardoor ze gelijk stevig liggen. Ze buigen niet door en verplaatsen niet.

Bestel de demovloer vrijblijvend

U bent niets verplicht wanneer u de demovloer bij ons besteld. We zijn echter overtuigd dat u de verhoogde vloer net zo aantrekkelijk vindt als wij. Elk ontwerp kan geprint worden en onder de transparante platen worden gelegd, maar ook vloerbedekking en laminaat is mogelijk als toplaag.

Kom ook langs in onze showroom

Wilt u liever langs komen in onze showroom dan bent u van harte welkom in Almere. U kunt de kwaliteit van onze producten ervaren en wij staan u graag bij met advies.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een verhoogde vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom op onze 700 m2 showroom in Almere. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#besteldedemovloer #verhoogdebeursvloer #gemak #uitproberen