5 Tips voor een veilige beursvloer

Bijgaand vind u een 5 tips voor een veilige beursvloer. Wanneer u op een beurs staat is het belangrijk dat u en uw bezoekers veilig rond kunnen lopen op uw stand. U wilt niet dat uw klanten struikelen over hobbels onder het tapijt of losgelaten stukken duct tape.

5 Tips voor een veilige beursvloer en meer

Tip 1. Werk de kabels weg in de vloer
Met de STAND-ON Expo vloer kunt u gemakkelijk en veilig uw kabels wegwerken in de vloer. In de goten die door het ontwerp van de vloer ontstaan kunt elke kabel kwijt.

Tip 2. Zorg dat de vloer egaal ligt
De STAND-ON Expo vloer ligt overal recht en kan zowel binnen als buiten gelegd worden. daarbij draagt elke tegel van 50 bij 50 cm zo’n 90 kilo. Dus u kunt er aardig wat op plaatsen.

Tip 3. Gebruik uw vloer als communicatiedrager
Als u toch bezig bent met uw beursvloer waarom gebruikt u uw vloer dan niet gelijk als communicatiedrager? De look en feel van uw stand, uw communicatiecampagne of bewegwijzering kan doorlopen in de vloer. Door middel van kleurensheets of hoge resolutie fotoprints over de bekabeling in de vloer te leggen, die afgedekt wordt met doorzichtige platen.

Tip 4. Klik en klaar
Een veilige beursvloer moet gemakkelijk te leggen zijn, dat moet geen uren hoeven duren. Met het kliksysteem van de STAND-ON Expo vloer is het in een handomdraai gebeurd, zonder dat u gereedschap hoeft te gebruiken. Gemakkelijk en veilig. U kunt de vloer met alles bedekken, niet alleen de doorzichtige platen, maar ook met laminaat of vloerbedekking. Er is een speciale klip om deze goed en veilig vast te zetten zodat het niet verschuift of los zit.

Tip 5. Gemakkelijk schoonmaken is een pre
Wanner u deelneemt aan een beurs en veel klanten over de vloer krijgt dan moet u regelmatig schoonmaken. De STAND-ON Expo vloer is heel gemakkelijk schoon te maken en er blijven geen vieze resten tape over die er niet meer af gaan.

veilige beursvloer

Design, gemak en veiligheid

Hoe praktisch is een vloer die zowel onderdeel is van uw communicatiecampagne en veilig is? Daarbij ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten en te vervoeren is omdat de tegels op te stapelen zijn als legoblokjes. Daarnaast is het duurzaam geproduceerd van begin tot het eind. Doordat de tegels aan elkaar geklikt worden kunt u de vloer zo groot en klein maken als u wilt. Het past op elk oppervlak en elke locatie.

Heeft u vragen?

Wilt u meer dan 5 tips voor een veilige beursvloer? Heeft u vragen over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verhoogde beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#5tipsvooreenveiligebeursvloer #kabels #gemak #veiligheid #duurzaam #communicatiedrager #expovloer