De voordelen van een modulaire beursstand

Er zijn diverse beursstands te kopen en te huren maar er zijn veel voordelen van een modulaire beursstand te noemen. Zeker als u vaker aan een beurs deelneemt wilt u niet steeds opnieuw een stand laten bouwen, maar u wilt wel een stand die aan te passen is aan uw behoeften per beurs.

Bijgaand vindt u een aantal voordelen van een modulaire beursstand die u helpen bij de keuze van  uw stand.

Voordelen modulaire beursstand

  1. Een modulaire beursstand is gemakkelijk aan te passen aan de ruimte die u op de beurs heeft. Heeft u een grotere stand nodig dan kunt u gemakkelijk een wand of presentatiekant toevoegen aan de beursstand die u al heeft. Wilt u minder gebruiken dan past u de wanden daarop aan.
  2. De modulaire beursstand is in elke vorm op te stellen die u wilt, In een U vorm, L vorm, curvend, met een kast, met zuilen.
  3. De modulaire beursstand is gemakkelijk te vervoeren. U kunt het in draagtassen zelf in de auto meenemen als u dat wilt.
  4. De modulaire beursstand is zonder gereedschap in elkaar te zetten, dat kunt u zelf doen, maar ook laten doen.
  5. De printstroken kunnen geheel naar uw eigen ontwerp worden gedrukt, maar ook per beurs worden vervangen voor stroken met een andere boodschap of kleurenpalet.

Dit zijn maar een paar voordelen van de modulaire beursstand. zo kunt u namelijk tevens de beursstand gemakkelijk uitbreiden mat LED lampen, een LED scherm, een inrichting die geheel is aangepast aan uw wensen en een verhoogde beursvloer geheel in dezelfde huisstijl als uw beursstand.

Flexibel en gemakkelijk

Wanneer u deelneemt aan een beurs wilt u geen omkijken naar uw beursstand en zoekt u een stand die flexibel is in te richten en gemakkelijk op en af te bouwen. Dat kunt u niet met houtbouw, wel met een modulaire beursstand, die licht van gewicht is en met een kliksysteem in elkaar te zetten is.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de aanschaf of het huren van onze beursstand of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#modulair #beursstand #flexibel #gemak #voordelen