Standhouder op beurzen en evenementen

Als standhouder op beurzen en evenementen wil je goed voor de dag komen. een van de redenen om deel te nemen aan een beurs is omzet en naambekendheid vergroten. Daarbij kunt u meerdere klanten en prospects ontmoeten op een centrale plaats. Vaak is de beurs of evenement ook een goed moment om een nieuw product te lanceren of veranderingen aan te kondigen.

Zien en gezien worden

Om meer omzet te genereren zult u klanten moeten trekken naar uw stand. Dan moet uw doelgroep wel weten dat u bestaat. U moet opvallen tussen uw concurrenten. Niet alleen tijdens een beurs, maar altijd. Zowel online als offline. Door bijvoorbeeld op evenementen gebruik te maken van een mobiele presentatiewand of een mooi bedrukte roll-banner bent u gelijk duidelijk aanwezig. Maar ook wanneer u in winkelcentra staat of binnen in uw bedrijfspand is het belangrijk om duidelijk gezien te worden. Wanneer klanten u zien moeten ze gelijk weten wie u bent en wat u voor hen kan betekenen.

standhouder op beurzen en evenementen, ABC Display showroom 2

Als standhouder op beurzen en evenement opvallen

Het is belangrijk regelmatig aanwezig te zijn op beurzen en evenementen, zoals op netwerk- en bedrijfsevenementen. Persoonlijk contact met uw (potentiële)klanten blijft enorm belangrijk. Online zichtbaarheid is tegenwoordig een must omdat men graag online vergelijkt en informatie verzamelt. Maar als men vergelijkbare producten vindt, dan haalt een goed persoonlijk contact een klant over de streep om bij u te kopen.

Als standhouder op beurzen en evenementen wilt u daarom gezien worden en een stand hebben of presentatiemateriaal bij u hebben die de huisstijl van uw bedrijf uitstraalt, uw waarden en normen weergeeft en uw product duidelijk presenteert. Dan wilt u graag met een bedrijf samen werken die begrijpt wie u bent en wat u wilt uitstralen. Daarnaast is het fijn als beursmaterialen gemakkelijk zijn op te zetten. Zeker als u regelmatig deelneemt. Of u delen wilt gebruiken wanneer u op pad gaat naar klanten of een dagje op een evenement staat. Dan wilt u niet met zware elementen zeulen, of uw hele gereedschapskist mee hoeven nemen. Kies dan voor een systeem dat zonder gereedschap in elkaar te zetten is en modulair opgebouwd kan worden. Zodat u het gemakkelijk kunt aanpassen aan de omgeving waar u bent.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten als standhouder op beurzen en evenementen over de aanschaf of het huren van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl en vraag direct een gratis 3D tekening aan. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn u graag met goed advies van dienst, u bent van harte welkom op onze 700m2 showroom in Almere. De koffie staat klaar. Wilt u graag dat wij bij u langskomen dan is dat ook geen probleem. Wij leveren dagelijks door heel Nederland. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#mobiele presentatiewand #roll-banner # beurzen #evenementen #standhouder