Een stand huren is ideaal

Doet u sporadisch mee aan een beurs of conferentie en heeft u daar presentatiematerialen of een stand voor nodig? Dan kunt u ook huren. U maakt gebruik van dezelfde kwaliteit en dezelfde producten maar na gebruik gaat het weer terug en heeft u er geen omkijken meer naar. Staat u een keer in een winkelcentrum dan kunt u bijvoorbeeld een balie huren met uw logo of geheel in uw huisstijl bedrukt, maar ook een zuil is handig voor deze gelegenheid. U kunt er een tablet in plaatsen en klanten een game laten spelen of een vragenlijst in laten vullen, net wat voor u interessant is. Daarbij wordt u al van ver gezien door de hoogte van de zuil en ook deze zuil kan weer in uw huisstijl en met uw logo bedrukt worden.

Een stand huren of andere presentatiematerialen?

U kunt diverse producten huren die voor verschillende doeleinden geschikt zijn, zoals:

In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk om ook bij huur af te wijken van de standaard maten en geheel op maat producten te huren. De meeste producten zijn op zeer korte termijn leverbaar omdat wij veel op voorraad hebben.

Gratis advies op maat ook bij huren

Voor eenmalige acties en presentaties, beschikt ABC display over een uitgebreid verhuurprogramma. Wij kunnen deze materialen voor u opbouwen en demonteren, het transport regelen en eventueel aanverwante services organiseren. Maar het is ook bij huur heel gemakkelijk om de materialen zelf op te bouwen zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van gereedschap. Op deze manier kunt u kennismaken met ABC Display. U bent van harte welkom op onze 700 m2 showroom in Almere, maar we zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.

Bij het ontwerpen van uw stand kan ABC Display u adviseren en mocht u toch het product nadien willen aanschaffen dan reduceren wij de aanschafprijs met het huurbedrag. Wilt u meer weten kijk dan ook eens op www.stand-verhuur.nl

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of stand huren van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email ons via info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#standhuren #adviesopmaat #presentatiewand #expositiepanelen #balie #zuilen