Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer u deelneemt aan een beurs of conferentie dan is een goede voorbereiding van groot belang. In plaats van alles last minute te doen, kunt u beter alles goed van te voren doornemen. Wat wilt u tijdens de beurs aan uw klanten laten zien? Heeft u nieuwe producten die wilt presenteren? Zijn die klaar voor productie? Is uw stand klaar? Heeft deze de juiste look and feel voor de lancering van het nieuwe product?

Zorg voor een goede voorbereiding

Wat heeft u nodig in uw stand? Wilt u een product presenteren dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van presentatiekasten, maar ook een presentatiewand met mooie fotografie van het product past daar mooi bij. Heeft u een introductievideo gemaakt dan presenteert dat het mooist op een ledscherm. Deze kunt u aan een wand hangen maar ook in een zuil plaatsen.

Gebruik diverse presentatiematerialen

Plaats mooie fotografie van uw product of gebruik de kleuren van uw nieuwe product in uw vloer. Tenslotte is dat het grootste oppervlak van uw stand, maak daar gebruik van. Een goede voorbereiding levert gemak op tijdens uw beursdeelname. U weet dat alles goed in elkaar steekt en duidelijk is voor uw bezoeker. Zij zien in een oogopslag wat u te bieden heeft en met een goed ingerichte stand trekt u veel bezoekers aan. Uw stand valt op bij de juiste klanten en stijgt boven die van uw concurrentie uit. Letterlijk en figuurlijk als u gebruik maakt van hoogte. U kunt tot wel vijf meter hoog gaan waardoor uw stand van ver af te zien is.

Met een goede voorbereiding straalt u kwaliteit uit

Door uw stand met aandacht in te richten en op te bouwen straalt u professionaliteit en kwaliteit uit. Dit wordt door klanten zeer gewaardeerd en geeft hen vertrouwen in uw bedrijf en producten. Kwaliteit hoeft overigens niet duur te zijn.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands en presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#goedevoorbereiding #beursstand #presentatiematerialen #presentatiekast #presentatiewand