BALIE HUREN

Tijdelijk een beurs balie huren voor uw promotie

Hebt u promotie actie en wilt 1 tot meer dan 100 demonstrateurs met balies het land in sturen? Bij ABC Display kunt u voor elke presentatie een geschikte balie huren. Daarnaast hebben wij verschillende hoogwaardige modellen die u voor tijdelijke of eenmalige evenementen kunt huren. Huur balies met de beste kwaliteit bij ABC Display.

Press beurs balie huren

Binnen het Press systeem hebben wij een aantal zeer succesvolle modellen in ons verhuur-programma opgenomen. Een beursbalie huren heeft vele voordelen. U onderscheidt uw bedrijf met deze counters, want de panelen worden specifiek voor u geproduceerd, met uw eigen design, logo of campagne. Doordat u de frames en bladen huurt en de panelen koopt. Een balie huren met het Press balie systeem is en blijft uniek!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Arctium expo beurs balie huren

Eenvoudige stevige balie van 100 x 100 x 50 cm met een bovenblad. Snel te plaatsenen compact te vervoeren. De panelen zijn voorzien van donker blauw hecht velours, waartegen u uw poster met logo kunt plakken met klittenband. Dit is een mooie balie met hoogte verschil in het bovenblad, waarop u een computer kunt plaatsen en waarachter u uw privé spullen uit het zicht kunt opbergen. Een deurtje beschermt de inkijk. De panelen zijn standaard wit en als u het wilt kunt u het laten bedrukken met uw eigen specifieke ontwerpen. Het bovenblad is van kersen laminaat. Bekijk de verschillende te huur balies in onze Balies huren folder.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP