Richt uw beursstand effectief in

richt uw beursstand effectief in ABC Display

Deelnemen aan een beurs kost over het algemeen veel geld en tijd. Dan wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw beursoppervlak en de middelen die u heeft. Richt uw beursstand effectief in zodat u het beste uit de beurs kunt halen.

Effectiviteit voor een goede prijs

Het maakt in feite niet uit of u een groot of klein beursoppervlak tot uw beschikking heeft. Het is altijd mogelijk de beursstand effectief in te richten. ABC Display geeft u graag advies over het effectief inrichten van uw stand en het gebruik van de beste materialen.

Wanneer u niet te veel gedoe wilt om uw stand op te bouwen, dan is ons Press-systeem ideaal. De stands van het Press-systeem kunnen gemakkelijk door een persoon in elkaar worden gezet, zonder dat u daar gereedschap bij nodig heeft. Het is licht van gewicht, u kunt het zo in elkaar klikken. Toch is het systeem enorm stevig en heel flexibel toe te passen. Het maakt niet uit of u de ene keer op een beursoppervlak van 20m2 staat of de volgende keer op een oppervlak van 100m2. U kunt telkens de onderdelen op een andere manier in elkaar klikken waardoor de stand zich aanpast aan de beschikbare ruimte. De printpanelen kunt u daar ook gemakkelijk op aanpassen. Door hergebruik of door voor de gelegenheid aangepaste panelen te laten bedrukken. Altijd in onze hoogwaardig printkwaliteit. Hierdoor valt u zeker op bij de bezoekers.

Richt uw beursstand effectief in, zodat u het beste uit uw deelname haalt

Tip 1. bepaal van te voren wat het doel van uw beursdeelname is en richt uw beursstand daar op in
Wilt u uw producten verkopen op een beurs of wilt u leads genereren? Wilt u uw naamsbekendheid vergroten of uw zichtbaarheid? Richt uw beursstand effectief in naar aanleiding van uw doelstellingen.

Tip 2. Het is belangrijk dat u voldoende beweegruimte creëert in uw stand
Heeft u producten die u tentoonstelt? Is het belangrijk dat de bezoeker die goed kan zien en of er gemakkelijk bij kan komen om het uit te proberen? Het is niet uitnodigend als men uw stand niet in kan omdat het helemaal vol gebouwd staat.

Tip 3. Zorg voor een zitje om zaken te bespreken
Bij een grotere standruimte kan het zelfs handig zijn om een afgesloten spreekruimte te hebben om rustig zaken te doen. Een zitje is belangrijk in een stand. Een ruimte waar klanten een kopje koffie kunnen nuttigen en waar u een verkoopgesprek kan houden. Statafels kunnen ook zeer effectief en nuttig zijn, bijvoorbeeld om een gesprek met uw klant te houden of om er folders en gifts op neer te leggen. Of wat dacht u van een bar? Een balie van ABC Display tovert u zo om in een bar en met een glaasje bubbels is dat zeker een goede plek om klanten te ontvangen.

Tip 4. Voldoende opbergruimte houdt de stand overzichtelijk
Een afgesloten ruimte voor uw jassen, tassen, drinken, eten en/of marketing materiaal zorgt er voor dat de stand netjes en overzichtelijk blijft.

Tip 5. Maak gebruik van mooie vitrinekasten
Door mobiele presentatiekasten te integreren in de wand met het ontwerp en de huisstijl van uw stand heeft uw stand een rustige en professionele uitstraling en kunt u uw producten goed laten zien zonder dat het extra ruimte inneemt.

richt uw beursstand effectief inricht uw beursstand effectief inricht uw beursstand effectief in

Extra tips…

Tip 6. Integreer multi media in uw stand
U kunt uw campagneboodschap via LED schermen en tablets uiten en tegelijkertijd informatie verzamelen over uw bezoekers. Hierdoor genereert u meer leads. Wanneer u deze bezoekers direct na de beurs benadert houdt u deze leads warm en zal uw verkoopsucces stijgen.

Tablets kunnen in een balie geplaatst worden maar ook in speciale zuilen of standaards. Geheel in dezelfde huisstijl als de rest van de stand.

Tip 7. Speel met de hoogte van uw stand
Een hogere stand is een echte eyecatcher. Uw stand is duidelijk over de gehele beurs zichtbaar. Het wekt in ieder geval interesse op bij de bezoekers. Daarbij kunt u zo meer gebruik maken van de ruimte die u ter beschikking heeft.

Press Presentatiewanden

Hulp nodig bij effectief inrichten van uw beursstand?

Welk type stand u gaat gebruiken hangt geheel af van de omvang, het budget en het doel van de beursstand. Stands zijn er in allerlei soorten en maten, van een simpele wand tot een prachtig luxe paviljoen. Aan u de keus. Hoe vaak gaat u de stand gebruiken, wilt u huren of kopen? Voor hulp bij het maken van deze keuzes kunt u altijd bij ons terecht. In onze showroom of bij u op de zaak, wat u wilt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Bel ons kantoor via 0365481122 of mail ons via info@abcdisplay.nl