De meest gebruiksvriendelijke Posterpanelen.

Posterpanelen voor een congres, evenement of presentatie. Vaak kunt u op locatie geen materialen bevestigen tegen de bestaande muren van de zaal.

Met deze reden worden de Posterpanelen van ABC Display gehuurd of gekocht.

De panelen zijn licht van gewicht en worden zonder gereedschap eenvoudig gemonteerd.

U bevestigd materialen snel en gemakkelijk met verschillende materialen waaronder:

  • Klittenband
  • Punaises
  • Schilderijhaken

Modulaire Posterpanelen voor elke locatie.

Geen enkele locatie is hetzelfde en u wilt dus het liefste een systeem inzetten wat zelfs op locatie nog aan te passen is wanneer nodig.

Dit noemen wij modulaire panelen. In tegenstelling tot andere systemen maakt ABC Display gebruik van een volledig ronde buis. 

Deze buis met voetplaat wordt ingezet als staander van de panelen.

Per buis kunt u meerdere panelen koppelen en ook de radius van de panelen kunt u zelfs op locatie nog optimaliseren indien gewenst.

Het is dan ook de ronde buis die deze posterpanelen tot de meest modulaire panelen heeft gemaakt die er leverbaar zijn.

Het gewicht van de panelen is belangrijk.

Waar er vroeger zware houten schotten ingezet werden zijn onze panelen licht van gewicht en gemakkelijk door ieder persoon te tillen.

Ter indicatie weegt een Posterpaneel van 100cm x 200cm slechts 2 kg. 

Dit gewicht neemt af naarmate u kleinere panelen inzet. Een veelvoorkomende afmeting is 100 cm x 125 cm waarop u perfect posters van A0 formaat kunt weergeven. 

Deze afmeting heeft als extra voordeel dat de panelen aan de onderzijde open zijn en hierdoor een vrijer visueel beeld geven. Door deze open onderzijde oogt de presentatie minder “hokkerig” 

Het standhuis van Leiden kon met deze expositiepanelen een mooie presentatie maken voor haar bezoekers

Hoe zwaar kunt u panelen belasten? 

Dat de posterpanelen lichtgewicht zijn betekent niet dat deze instabiel zijn, er kunnen met gemak materialen van 5 kg per zijde aan bevestigd worden. 

Mocht u twijfel hebben over de stabiliteit van de panelen dan kunnen wij altijd met u meedenken een test met proefopstelling maken of zelfs extra stabilisatie panelen leveren.

Het plaatsen van de posterpanelen in bepaalde vormen kan ook bijdragen aan de stabiliteit van de presentatie.  Wij zeggen dan ook dat mede de vormgeving de stabiliteit bepaald.

Plaats de panelen in een harmonica vorm voor de optimale stabiliteit en voorzien ze aan beide zijde van een presentatie. Onze Posterpanelen zijn namelijk dubbelzijdig inzetbaar.

Opslag van de materialen.

ABC Display heeft voor het opslaan van de posterpanelen speciale verrijdbare kisten ontwikkelt. Deze bieden de mogelijkheid om de panelen inclusief staanders, voeten en clips professioneel op te bergen.

De kisten zijn afsluitbaar en gemaakt van een sterk Multiplex. Dit maakt ze onverwoestbaar en bestendig voor de bescherming van alle materialen. 

De kisten zijn verrijdbaar, wat ervoor zorgt dat één persoon gemakkelijk 25 panelen kan verplaatsen.

De afwerking en kleur mogelijkheden. 

ABC Display produceert de panelen sinds 1979 en biedt deze aan in verschillende afwerkingen en kleuren.

Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen denkende aan Honingraatkarton, Foam, Kanaalplaten, plexiglas of andere materialen.

Deze materialen kunt u in een specifieke kleur laten leveren of laten bedrukken met elke gewenste opmaak.

Mocht u de panelen willen inzetten met een textiel bekleding, dan kiest u voor de meest flexibele optie voor het inzetten van uw posterpanelen.
De kleur van uw textiel bekleding kunt u vanaf onze kleurenkaart selecteren. Hier bieden wij meer dan 20 verschillende kleuren aan. 

Grote kans dus dat uw gewenste kleur hier tussen zit.

Onze vertegenwoordiger helpen u graag verder met de selectie van uw samenstelling.

Contact ons bedrijf per telefoon, email of het contactformulier en wij mailen u direct een passend advies toe.
Onze folder is ook te downloaden, hiervoor gaat u naar onze interne pagina over expositiepanelen.

TOP