Opvallen met de mobiele presentatiekast

U kunt nu opvallen met de mobiele presentatiekast van ABC Display, de LIFT Showcase. Door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Met deze mobiele presentatiekast kunt u op elke beurs of evenement terecht want deze vitrine is compact, licht van gewicht en stootbestendig. De mobiele presentatiekast is handig in een trolley te stoppen en binnen een minuut uitgeklapt.

Vitrinekast , opvallen met de mobiele presentatiekast

Opvallen met de mobiele presentatiekast is nu heel gemakkelijk

De LIFT Showcase is uniek in zijn soort. U kunt uw producten tentoonstellen, opbergen en presenteren. Hierin kunt u elk product laten opvallen. Geen saaie kasten die geheel uit de toon vallen in uw stand omdat ze niet bij de rest van uw beurspresentatie passen. Maar een geheel geïntegreerde presentatiekast. Als u wilt dat uw producten door de bezoekers gezien worden en opvallen, dan moet u ze duidelijk zichtbaar kunnen tentoonstellen.

Uw voordeel

Deze mobiele kast is kosteneffectief en gemakkelijk inzetbaar bij tijdelijke evenementen, maar ook op uw kantoor of in uw showroom.

laat klanten zien dat u de beste bent Mobile kast Zwart dubbel WEB visual-02, opvallen met de mobiele presentatiekast

Geheel geïntegreerd in uw eigen look and feel

Bij de LIFT Showcase kunt u de presentatie van uw producten of brochures optimaliseren door te werken met prints en kleurensheets. Op deze manier maakt u de vitrine uniek voor uw bedrijf, product of dienst. Het is eenvoudig om de prints te verwisselen en de mobiele vitrine voor andere doeleinde in te zetten. De presentatiekast is geheel open maar ook (gedeeltelijk) gesloten in te richten, zodat u uw producten kunt tentoonstellen maar ook uw voorraad of brochures kunt opbergen.

Een unieke oplossing

Anders dan bij andere vitrines, meestal gemaakt van glas, dat breekbaar en zwaar is, heeft onze mobiele vitrine een aantal bijzondere voordelen:

  • Lichtgewicht
  • Compact te vervoeren
  • Zonder gereedschap te monteren
  • Montagetijd van 60 seconden
  • Afsluitbaar
  • Stootbestendig
  • Prints en kleurensheets op voor-, achterzijde en bodemplaat
  • Elke unieke uitstraling mogelijk
  • Meerdere maten en hoogtes
  • Betaalbaar

Een geheel op de beurs

Wanneer u een beursstand laat maken kunt u gemakkelijk presentatiewanden, presentatiekasten en bijvoorbeeld zuilen met elkaar combineren. zo maakt u een aantrekkelijk geheel van uw beursstand, die optimaal gebruikt wordt. Met een professionele uitstraling en voldoende mogelijkheden om uw producten te laten zien aan uw bezoekers.

Tip!

Maak het u zelf gemakkelijk en maak gebruik van een mobiele vitrine die flexibel is in te zetten en gemakkelijk is mee te nemen.

Heeft u vragen?

Wilt u ook opvallen met de presentatiekast of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent ook van harte welkom op onze 700m2 showroom waar u onze producten zelf kunt zien en testen.

lift vitrine ingeklapt, Showcase LIFT, opvallen met de mobiele presentatiekast