BEURSPRESENTATIE

Beurspresentatie die bij u past

Uw bedrijf gaat deelnemen aan een beurs of evenement. Het is dan van belang om eens goed na te denken over een juiste en bij uw organisatie passende beurspresentatie. Op een beurs zijn veel mensen aanwezig die de gehele dag lopen, praten en op onderzoek zijn. Dit kost de bezoekers energie! Hoe gaat uw bedrijf zorgen dat het opvalt. Beter is dan de rest en daardoor meer mensen naar de stand trekt dan de competitie? Dit valt of staat met een goed doordachte beurspresentatie. ABC Display is sinds 1979 actief in deze branche en wij kunnen u adviseren hoe uw bedrijf de beste beurspresentatie neerzet.

Maak uw een beurspresentatie uitnodigend

Het is op een beurs niet belangrijk wie de grootste, hoogste of meest dure beursstand heeft. Wat wel belangrijk is tijdens deze evenementen is dat uw beurspresentatie opvalt en bezoekers uitnodigt. Opvallen met beurspresentatie kunt u alleen doen door een juist beursstand te selecteren en deze op een perfecte manier visueel vorm te geven. Door te spelen met vorm en visuals. Door uw boodschap in de gehele beurspresentatie door te voeren, valt u zeker op. Zorg ervoor dat u een beursstand heeft welke een duidelijke boodschap uitdraagt. Dit zorgt ervoor dat u alleen de juiste bezoekers zult interesseren om bij uw stand binnen te lopen. ABC Display heeft diverse systemen en producten in het assortiment om uw gehele stand aan te kleden. Wanneer een bezoeker besloten heeft om uw stand binnen te lopen, wilt hij/zij niet aangevallen worden met de meest mooie verkooppraatjes. De beurs is er om mensen te interesseren en te informeren, u wilt zorgen dat deze geïnteresseerde mensen na de beurs gebruik maken van uw bedrijf (product of dienst).

NEEM DIRECT CONTACT OP

Rendement uit uw beurspresentatie

Wilt u rendement halen uit uw beursstand dan is het goed om een systeem aan te schaffen waar u veelvuldig gebruik van kunt maken. Met de systemen van ABC display kunt u minstens ijftien jaar mee, dat is de garantie die wij op onze frames geven. Door de printbanen te vervangen wanneer u een nieuwe uiting heeft blijft uw stand of banner altijd inzetbaar. U Neem contact op met onze specialisten om samen te bedenken hoe ABC Display ook uw beurspresentatie kan optimaliseren. Wij laten de beursstand het werk doen, samen streven wij naar een hoog rendement! Bezoek ook onze pagina over beursschermen

Moet u voor een juiste beurspresentatie altijd de hoogte in?

Veel mensen denken dat ze pas een juiste beurspresentatie hebben wanneer hun stand of presentatie bovenin de beurshal hangt. Daarbij komt dat dit een dure aangelegenheid is en dus veel standbouwers hierop aansturen om hogere omzetten te genereren. Heeft u tijdens een beurs wel eens geprobeerd om vanuit één van de hoeken van de beurshal de middelste stand te bekijken?Als u dit probeert zult u merken dat een beurspresentatie nauwelijks tot geen nut heeft om op grote hoogte te hangen. Dit puur omdat uw zichtveld aankijkt tegen stand die ervoor aanwezig zijn. Het antwoord op de vraag is dus. Nee, let op uw verhaal en uw beursstand zonder al teveel gekkigheid. Presenteren is opvallen! Wilt u meer weten? Download dan onze folder voor uw Beurspresentatie en voor presenteren tijdens uw beurspresentatie kunt u ook kijken op www.presentatiewand.nl.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP