Multimedia op uw stand

multi media in uw stand Tablethouder beurs ABC Display

Maakt u gebruik van multimedia op uw stand? Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs als standhouder, dan is multimedia anno 2017 niet meer weg te denken. De Press beursstands van ABC Display zijn uit te breiden met 52 inch led schermen waarop u uw bedrijfsvideo of productinformatie kan draaien. Geheel geïntegreerd in de beurswand. Maar wij bieden veel meer multimedia mogelijkheden.

Hoe gebruikt u multimedia op uw stand?

ABC Display heeft ook balies en multimedia zuilen waar een iPad of tablet in geplaatst kan worden. Hierop kunnen bezoekers van uw stand informatie op zoeken, vragenlijsten invullen of een bedrijfsgame spelen. Op deze manier kunt u informatie verzamelen over uw bezoekers en tegelijkertijd informatie met hen delen.

Balies en zuilen zijn er in waanzinnig veel uitvoeringen van een vierkante tot een ronde maar ook in speciale vormen. De balies en zuilen zijn een geheel met de beursstand. De panelen kunt u bedrukken met elke visual en zijn van hoogwaardige print kwaliteit met levensechte kleuren. Ze zijn snel te vervangen zodat u de balies en zuilen bij elke nieuwe campagne weer kunt gebruiken.

Multimedia en social media gaan goed samen

Voordat u aan een beurs deelneemt is het goed om social media in te zetten, zodat u online reclame kunt maken over uw deelnamen aan de beurs. Op deze manier kunt u een specifieke doelgroep benaderen en heeft u een groot bereik. Daarnaast is het goed om social media ook in te zetten tijdens de beurs en in uw stand. Zo kunt u gebruik maken van een Twitterfontein, waarbij u en uw klanten tijdens de beurs twitteren en waarbij dit gelijktijdig te zien is in de stand op een LED scherm. U geeft dan een speciale hashtag (#) mee, bijvoorbeeld #bedrijfbeurs, die u van te voren aan uw publiek doorgeeft. Zo kunnen belangstellenden volgen hoe het op de beurs gaat, wat de nieuwtjes zijn, welke aanbiedingen er zijn en hoe men de beurs beleeft. Daarnaast kunt u om bezoekers te trekken tijdens de beurs ook live verslag doen van het evenement en dit op YouTube, Facebook of Instagram plaatsen door middel van vlogs of fotografie.

De juiste keus

Er zijn diverse social media die u vooraf en tijdens de beurs in kan zetten. Het ligt met name aan uw doelgroep welke voor u het meest geschikt is. Heeft u een jonger publiek dan is Instagram en You Tube bijvoorbeeld een goede keus, is uw publiek zakelijk dan is LinkedIn en Twitter een goed platform en voor 35+ kunt u het best Facebook gebruiken.

Wilt u meer weten?

Haal het beste uit de beurs met multimedia op uw stand!

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u verschillende voorbeelden kunnen laten zien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek over beursstands die geheel zijn ingericht op het gebruik van multimedia op uw stand. Bel ons kantoor via 0365481122 of mail ons via info@abcdisplay.nl

multimedia op uw stand Beursstand Modulair 2multimedia op uw stand Athene met ipad