Modulaire mobiele standbouw biedt mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten standbouw. Zo is er houtbouw en modulaire mobiele standbouw. Het voordeel van modulaire standbouw is met name dat u de stand kunt hergebruiken, zelfs als de stand een andere afmeting heeft. Het maakt niet uit of u een hoekkavel heeft of een tussenruimte.

Modulaire mobiele standbouw voor elke ruimte

Met modulaire standbouw kunt u uw wanden geheel aanpassen aan uw beursruimte en de doelstelling van uw beursdeelname. Wilt u producten presenteren dan integreert u presentatiekasten. Heeft u opbergruimte nodig dan voegen wij voor u een opbergruimte toe. Wilt u ronde vormen in uw stand of juist recht? Geen probleem. U past het gemakkelijk aan. U kunt altijd presentatiematerialen toevoegen, zoals ledschermen of zuilen. Zo kunt u ook gebruik maken can de hoogte, waardoor u direct opvalt bij bezoekers.

Gemak en geen gereedschap nodig

Een modulaire mobiele standbouw biedt u gemak en u heeft geen gereedschap nodig om de beursstand en de expo vloer in elkaar te zetten. Daarbij is het gemakkelijk te vervoeren. U neemt mee wat u nodig heeft in de bijgeleverde draagtassen. Heen vrachtwagen nodig, u kunt het zelf in een personenauto vervoeren.

Voordelen op een rij

  • Aan te passen aan beursruimte
  • Materialen makkelijk te vervoeren
  • Snel op en afbouwen zonder gereedschap
  • Printstroken aan te passen per beursdeelname
  • Beursstand is her te gebruiken
  • Lichtgewicht materialen
  • Kopen en huren mogelijk

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over modulaire mobiele standbouw of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#modulairestandbouw #gemak #beursstand #opmaatgemaakt