MODULAIRE STANDBOUW

Met modulaire standbouw kunt u alle kanten op

Wanneer uw meerdere keren per jaar deelneemt aan beurzen of evenementen, is het verstandig om een modulaire standbouw te verzorgen. De modulaire standbouw van ABC Display is prijstechnisch vele malen goedkoper dan normale standbouw of vaste beursstands. ABC Display is uitvinder en producent van het wereldwijd gepatenteerde presentatiesysteem Press. Een modulair systeem waarbij uw beursstand geheel naar eigen wens en telkens weer in een andere opstelling kan worden geplaatst, al gelang u nodig heeft. Dit vindt u niet bij onze concurrenten. Als u inspiratie wilt opdoen, bekijk dan ons inspiratieboek:

Wat is een modulaire beursstand?

Onze flexibele modulaire standbouw is meer dan twee systemen koppelen of tegen elkaar zetten. Met ons systeem kunt u elke ruimte effectief benutten. Ongeacht de oppervlakte van uw stand kunt u onze beursstands gemakkelijk inzetten. Met een hoek, links- of rechts om, in de lengte of juist in de breedte opgesteld, wat u nodig heeft. U bepaalt zelf de vorm en uitstraling. Door uw eigen huisstijl toe te passen, eigen fotografie te gebruiken op de printbanen en te spelen met extra toe te voegen producten zoals Led schermen, vitrines, een desk en meubilair, creëert u elke beurs weer een unieke uitstraling.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hieronder treft u een aantal voordelen aan van ons modulaire systeem

  • In hoogte verstelbaar
  • Selectief zelf de breedte en diepte aan te passen
  • Per 50cm zelf de vorm en stijl aan te passen
  • Gemakkelijk te monteren door 1 persoon
  • Compact in transport
  • Te allen tijde uit te breiden met extra producten

Onze modulaire standbouw is compact

Een modulaire beursstand van ABC Display is zeer flexibel en gemakkelijk in het gebruik. Ons Press systeem is gemakkelijk en snel te monteren en demonteren en in handige draagtassen te vervoeren. U heeft er geen vrachtwagen voor nodig, dat kunt u gewoon zelf met uw eigen auto. Om u een voorbeeld te geven, 20m2 beursstand is in 30 minuten afgebouwd en kunt u in twee draagtassen mee nemen. Het fijne van ons modulaire standbouw systeem is dat u er ook voor kunt kiezen om maar een gedeelte van de beursstand te plaatsen bij bijvoorbeeld kleinere of kortere evenementen of op uw bedrijf. Inmiddels hebben wij al weer jaren ervaring met ons Press systeem en hebben wij diverse tevreden klanten die de voordelen van dit unieke systeem ervaren, waaronder: DPD, KLM, Staples, Rabobank en Lipton ice.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP