Mobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar

Er zijn verschillende opties om goed zichtbaar te zijn wanneer u deelneemt aan een evenement waarbij u niet direct een hele beursstand wilt inzetten. Mobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar en gemakkelijk te vervoeren en in elkaar te zetten.

Kijk, wanneer u op zoek gaat naar een balie, naar een systeem waarbij u de vormgeving en de vorm zelf kunt bepalen en wanneer nodig weer kunt aanpassen. Zo kunt u de balie voor meerdere doeleinden en evenementen of beurzen gebruiken. Met het juiste ontwerp bent u altijd goed zichtbaar voor bezoekers en gasten. Werk bijvoorbeeld met hoogtes, duidelijke huisstijl en logo’s.

Opvallen en naamsbekendheid creëren

U kunt de balie gebruiken om gasten te ontvangen, folders of badges op te plaatsen maar ook multi media in te verwerken. Voor u om gegevens van uw gasten in op te slaan of voor bezoekers om bijvoorbeeld informatie op te zoeken. Daarbij kunt u eventueel brochures, gifts en andere producten in de balie leggen, zodat het uit het zicht ligt, maar wel binnen handbereik aanwezig is. Er zijn diverse balies beschikbaar. Zo is er de Expo balie, de Pop-up balie, de Soft-image balie maar ook de Press-Balie van ABC Display, waarbij enorm veel mogelijkheden zijn omdat ze modulair zijn. U kunt ze uitbouwen tot imposante verkoopbalies of gebruiken als informatie stand.

Deze balies zijn de meest stevige mobiele balies die er te verkrijgen zijn. Ze worden dan ook vaak ingezet als promotiebalie waarbij er veel mensen tegelijk langs een balie lopen. Denk hierbij aan toepassingen in winkels, beurzen of op locaties zoals op luchthavens, stations en stadions. De frames zijn gemaakt van een speciaal door ons ontwikkelt aluminium welke volledig afgewerkt worden door full colour printplaten.

mobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar, tips voor het uitnodigen van bezoekers op uw stand

Mix en match

Mobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar

De Press balie kunt u gemakkelijk combineren met zuilen en aan diverse presentatiewanden plaatsen. U kunt de balie ook combineren met Roll banieren en expositiepanelen. U bent heel flexibel, al gelang de locatie en doelstelling. Mobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar en u heeft een relatief goedkope oplossing met een optimaal bereik.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele balies of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

mobielebalies zijn multifunctioneel inzetbaar, Balie hurenmobiele balies zijn multifunctioneel inzetbaar, Baliekoffer