EXPO BALIE

Expo balie, eenvoud dient de mens

Heeft u een eenvoudige, sterke balie nodig? Dan is de Expo balie wat u zoekt. Dit is een eenvoudige vierkanten of rechthoekige balie, snel opgezet en de meest stabiele balie die u kunt kiezen. Hier kunt u zeer zware producten op plaatsen. De panelen zijn met laminaat, foto’s en met een gewenste kleur nylon te voorzien. De aluminium frames, beschermen de panelen. De printpanelen worden tegen het nylon bevestigd met klittenband. Het klittenband is niet zichtbaar en het is nog sterker dan een magneetprint. U kunt de balies in vele maten bestellen. Het is ook in speciale afwijkende maatvoering te leveren!

Voordelen van een Expo balie

Een Expo balie is licht van gewicht en zonder gereedschap door iedereen te monteren. Dankzij de handige clips, welke speciaal ontwikkelt zijn voor dit unieke systeem, zal niemand langer dan vijf minuten voor een montage nodig hebben.

  • U heeft een balie welke gemakkelijk te voorzien is van nieuwe print visuals
  • U kunt elk gewenste kleur nylon selecteren
  • Ondanks lichtgewicht enorm sterk
  • In een handomdraai opgezet

Kortom, u wint op gemak en stevigheid en doet niet onder in uitstraling. Bekijk hier onder een voorbeeld van een Expo balie met blauw nylon.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Meer voorbeelden van de Expo balie

Meer voorbeelden van de Expo balie kunt u vinden in de folder van onze balies. Hierin vindt u ook onze andere balies. Van uitvouwbare balies tot kofferbalies en natuurlijk ook de multifunctionele Expo balie. U kunt ook kijken op onze pagina balies. Mocht u een presentatiewand willen inzetten bij uw balie bekijk dan onze pagina’s over presentatiewanden of kom gerust langs in onze showroom. ABC Display heeft 700 m2 aan presentatiesystemen, balies en zuilen. U kunt ook onze presentatiewanden brochure downloaden:

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP