POP-UP BALIE

Van koffer tot pop-up balie

De pop-up balie wordt vervoerd in een transportkoffer. Deze koffer is in een tel om te bouwen tot een robuuste balie. De koffer wordt afgewerkt met een grafische rolbaan, die geheel in eigen huisstijl wordt geprint. De Pop-up balie en de presentatiewand vormen één geheel.

De Athene pop-up balie

ABC display heeft dit soort transportkoffers in een aantal uitvoeringen. We hebben de ”Athene” koffer. Hiervan wordt de deksel verwijderd om materialen uit de koffer te halen. Om de koffer om te bouwen tot volwaardige Pop-up balie word vervolgens de print om de koffer heen geplaatst. Daarna wordt het topblad op de deksel bevestigd.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Van transportkoffer tot luxe pop-up balie

De luxe versie is een transportkoffer welke uitgevouwen wordt op locatie. Op deze manier kun je de presentatiesystemen gemakkelijk uit de koffer halen en vormt de balie zich als een boemerang. De print wordt over de gehele voorzijde bevestigd, de achterzijde is voorzien van legplanken. Zo biedt de luxe Pop-up balie opslag voor folders, visitekaartjes en andere materialen. Op onze pagina Balies hebben we een promofilmpje over deze unieke balie.

Van frames tot pop-up balie

Van de pop-up frames maken wij ook een zeer compacte balie, met mooie gebogen vorm net als de achterwand. Deze balie wordt exact als de Pop-up presentatiewanden uitgevouwen en voorzien van magneetprints. Via de achterzijde biedt ook deze balie ruimte voor de opslag van materialen. De montage is eenvoudig en de uitstraling is eenduidig in combinatie met de achterwand.

Wilt u meer weten of onze Pop-up balie neem dan gerust contact op met ons, wij kijken graag samen met u naar de balie die het best bij uw wensen past. Bekijk ook onze folder over balies.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP