Een mix van presentatiematerialen voor op de beurs

Wist u dat uw bedrijf met de juiste mix van presentatiematerialen voor op de beurs boven uw concurrentie uitsteekt. U valt extra op als uw beursstand er goed verzorgt uitziet en wanneer de presentatiewanden, zuilen, presentatiekasten, balie en expo vloer geheel op elkaar zijn afgestemd.

De presentatie materialen die ABC Display zelf produceert zijn van hoogstaande kwaliteit en dat is te zien. Als u met uw bedrijf kwaliteit wilt uitstralen dan wilt u dat uw stand daar op is afgestemd.

Tips om op te vallen bij de bezoekers

Tip 1. Wilt u opvallen bij de bezoekers dan is het ook mogelijk om de hoogte in te gaan. U kunt met uw stand tot wel 5 meter hoog. Dan wordt u wel gezien. Als u bovenaan uw logo plaatst ziet men dat vanaf de hele beursvloer.

Tip 2. Ook verlichting en muziek kan uw stand doen opvallen bij de bezoekers. Maar dat moet natuurlijk wel bij uw bedrijf passen. Huurt u bijvoorbeeld een DJ in dan valt u zeker op en het straalt veel gezelligheid uit. In ieder geval zal men willen kijken wat er gaande is.

Tip 3. U kunt ook een bijzonder object in uw stand plaatsen. Met de verhoogde expovloer is dat geen probleem omdat deze per tegel 900kg kan dragen. Dus heeft u een spannende formule 1 wagen in uw showroom dan valt u zeker op. Bij aflevering van een visitekaartje kan men in de auto zitten en er mee op de foto gaan.

Tip 4. Denk ook aan presentatiezuilen wanneer u een mix van presentatiematerialen voor op de beurs gebruikt. Deze kunt u gebruiken om een scherm aan op te hangen of een tablet in te plaatsen waar uw bezoekers hun gegevens kunnen achterlaten na het spelen van een game of het zien van een promo video, een vlog of het opzoeken van technische informatie. Deze zuil kunt u geheel in uw huisstijl bekleden met print platen. U kunt er teksten op plaatsen of met kleuren werken die bij de bezoekers opvallen en ook deze kunnen tot wel 5 meter hoog worden geleverd.

Tip 5. Maak van uw ontvangstbalie een opzienbarend object in uw stand. Maak van uw balie een echte aandachtstrekker, zo kan uw hostess of verkopers direct bezoekers verwelkomen en een afspraak inplannen.

Een mix van presentatiematerialen voor op de beurs werkt in uw voordeel

Door te combineren met presentatiematerialen bij uw deelname aan een beurs of evenement haalt u het maximale uit uw deelname. Uw merk is duidelijk zichtbaar en uw valt beter op bij de bezoekers dan uw concurrentie. daarbij kunt u uw beursstand geheel aanpassen aan uw huisstijlen de boodschap die u wilt uitdragen. Zo is het voor u gemakkelijker om uw bedrijfsdoelstellingen te halen.

mix van presentatiematerialen voor op de beurs, de ideale combinatie beursstand en beursvloer

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een mix van presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentatiematerialen #opvallenbijbezoekers #voordeel #beurs #tips