Een compleet ingerichte beursstand

Het is prettig om bij een shop uw hele beursstand te laten bouwen en inrichten, u schaft een compleet ingerichte beursstand liever aan bij iemand die u vertrouwd en ervaring heeft. Het liefst bij een club die u begrijpt en die innovatief is, goede kwaliteit levert en een beursstand bouwt die bij uw bedrijf past. Waar moet u dan op letten? Er zijn veel aanbieders op het gebied van standbouw en er is veel verschillende kwaliteit te vinden.

Bij welke standbouwers kunt u terecht

Binnen Nederland zijn diverse grote en kleine spelers in de standbouw. Een aantal is actief met vooral houtbouw en andere zijn juist gespecialiseerd in mobiele systemen. Neemt u regelmatig deel aan een beurs of juist heel sporadisch. Heeft u een kleine stand of juist een groot oppervlak? Zoekt u een portable systeem die u zelf mee kunt nemen en opbouwen of een vast systeem? Maak voor u zelf een lijst met punten die voor u belangrijk zijn zodat u gemakkelijker een keuze kan maken.

Waar let u op bij een compleet ingerichte beursstand

Wanneer u een beursstand laat bouwen en inrichten dan let u op kwaliteit zoals hierboven aangegeven, maar ook op gemak, mogelijkheid tot hergebruik, wellicht ook naar milieuvriendelijkheid van de gebruikte producten en naar innovatie.

  1. Bijvoorbeeld het wegwerken van bedrading en kabels. Die heeft u liever niet in het zicht. Hiervoor is er tegenwoordig de verhoogde beursvloer beschikbaar. In deze vloer kunt u de kabels wegwerken en de vloer blijft geheel recht liggen, geen bobbels of hobbels. Geen vieze tape meer in uw stand en de vloer is ook nog duurzaam ontwikkeld en geproduceerd.
  2. Daarnaast kunt u deze verhoogde vloer bekleden met uw eigen vloer design. luxe tegels voor de prijs vn tapijt. tapijt kan ook en laminaat, maar ook prins in elk design die zo echt lijken dat het een echte eye catcher op uw stand zal zijn.
  3. Ook het gebruik van presentatiekasten kunt u op geheel eigen wijze aanpakken. Deze kunnen op verschillende hoogtes geleverd worden en geheel in uw huisstijl bekleed worden met printplaten, die u per beurs kan verwisselen met nieuwe ontwerpen. U kunt u producten tentoonstellen en gelijk sfeer aanbrengen aan uw stand.
  4. Maar ook het gebruik van verlichting in uw stand maakt het verschil. Zachte tonen of misschien houdt u wel van neonverlichting. Deze kunt u wegwerken in uw vloer, maar ook in de stand zelf verwerken.
  5. Aan de vorm van de wanden van uw stand kunnen ook een eigen draai geven worden. Simpele rechte wanden kunnen afgewisseld worden met ronde vormen, precies zoals u dat wilt u wilt. Een zithoek creëren in uw stand doet u niet alleen door een tafel en stoelen neer te zetten maar ook met de inrichting van uw wanden.

Meer opties…

Er zijn nog zoveel ideeën en opties voor een compleet ingerichte beursstand. Zoek daarom naar een leverancier die met u meedenkt. Uiteindelijk wilt u opvallen met uw stand, wilt u dat bezoekers bij u binnen komen en dat ze een positief gevoel bij u hebben. Daarnaast wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan het ontwerpen en opbouwen van de stand. Uw tijd kost geld en u moet bezig zijn met verkopen en klantencontact. Een goede standbouwer zorgt dat alles in uw stand er strak uitziet, dat alles werkt en dat deze geheel past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Met een goede stand verhoogt u uw omzet.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over een compleet ingerichte beursstand of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display is de showroom dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#compleetingerichtebeursstand #beursdeelname #presentatiekast #verhoogdebeursvloer