Huren of kopen, wat is wijs?

huren of kopen, wat is wijs? ABC Display

Gaat u deelnemen aan een beurs of evenement? Vraagt u zich af wat het verstandigst is, huren of kopen, wat is wijs? Voor beide opties is wat te zeggen. Het ligt aan uw situatie.

Kopen de beste optie?

Tegenwoordig is de investering in een beursstand lager wanneer u kiest voor een mobiele beursstand. Met name omdat deze gemakkelijk her te gebruiken is en gemakkelijk is op te bouwen. Daar heeft u geen extra personeel voor nodig, geen extra gereedschap en geen vrachtwagens om het te vervoeren. Wanneer u regelmatig deelneemt aan een beurs of evenement dan is kopen voordeliger. U kunt de mobiele beursstand gemakkelijk hergebruiken en wanneer nodig aanpassen aan het vloeroppervlak dat u tot uw beschikking heeft. Ook de uiting op de beursstand, de printplaten kunnen gemakkelijk en voor relatief lage kosten hergebruikt of vervangen worden voor nieuwe platen met een nieuwe campagne boodschap. Vraagt u zich af of u de beursstand moet aanschaffen terwijl u geen opslagruimte heeft, dan is dit geen probleem. ABC Display kan uw beursstand in opslag voor u houden en zorgt er gelijk voor dat de alles weer schoon is en er uitziet als nieuw. Echter neemt u zelden deel aan beurzen en evenement, is het eenmalig of een keer per jaar dan is huren een goede optie.

huren of kopen, wat is wijs Mobiele presentatiewand

Huren de beste optie?

Wanneer u zelden gebruik hoeft te maken van beursstands dan kan huren een goede optie zijn. Ook de te huren beursstands zijn van perfecte kwaliteit en worden geleverd precies zoals u het nodig heeft, van hoogwaardig materiaal en framewerk en met hoogwaardige printbanen. Het voordeel is dat u precies kunt huren wat u nodig heeft en dat u er daarna geen omkijken meer naar heeft. De mobiele beursstand wordt aangeleverd in de vorm, maat en hoogte die u wenst. Dit verschilt niet met een mobiele beursstand die u zelf aangeschaft.

Huren of kopen, wat is wijs?

U ziet voor beide opties is wat te zeggen. Maar bij ABC Display hoeft u voor de kwaliteit en de vormgeving niet te kiezen. Wij bieden u, wat u ook kiest, evenveel service en staan met goed advies voor u klaar. Ons Press-systeem is zo flexibel dat het op elk oppervlak is te (her)gebruiken, vele vormen zijn te kiezen, van recht tot gecurved. U kunt zowel bij een gehuurde stand als bij een gekochte stand interactieve devices toevoegen, zoals schermen, tablets en game consoles. Ook opbergruimte, presentatiemogelijkheden en ontvangstgelegenheid is bij beide opties gewoon mogelijk. De zithoeken, vloerdelen, LED schermen en verlichting kunt u zowel huren als kopen. Zelfs als u de beursstand heeft gekocht kunt u deze onderdelen huren.

De mogelijkheden op een rijtje

Voordelen kopen

  • Hergebruik
  • Gemakkelijk aan te passen aan beursoppervlak
  • Grote keuze in vorm en mogelijkheden
  • Opslag en onderhoud ook mogelijk bij leverancier
  • Eenmalige aanschafprijs

Voordelen huren

  • Eenmalig gebruik
  • Zelfde kwaliteit als kopen
  • Alle vormen mogelijk
  • Ook bij koop kunnen onderdelen gehuurd worden
  • Geen omkijken meer na gebruik

Expositiepanelen huren of kopen?

Wilt u expositiepanelen huren of kopen, dan zijn daar wel een aantal verschillen in te vinden. Zo is er bij aanschaf meer kleuren mogelijk voor de bekleding en zijn er meer maten beschikbaar. Maar ook bij huur zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar en wij hebben altijd een grote hoeveelheid panelen op voorraad dus u kunt ook last minute bij ons terecht.

kopen of huren, wat is wijs tips over het gebruik van posterborden

Meer weten?

Vraagt u zich nog af, huren of kopen, wat is wijs? Neem dan gerust contact met ons op via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Wij staan u graag bij met goed advies en laten u de verschillende mogelijkheden met plezier zien. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, u bent van harte welkom op onze 700 m2 showroom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.