Unieke inrichting op de beursvloer

Gaat u deelnemen aan een beurs? Dan wilt u toch een unieke inrichting op de beursvloer. Sterker nog de beursvloer is een onderdeel van de unieke inrichting. U kunt de kleur van de inrichting door laten lopen in de vloer. Ook kunt u uw campagne boodschap doorlaten lopen in de vloer of bijvoorbeeld met verschillende vakverdelingen werken. U kunt het zo gek niet bedenken. En het mooie is, geen lelijke kabels te zien. De hele stand is strak. Zowel de wanden als de vloer.

unieke inrichting op de beursvloer, veiligheid en gemak op de beursvloer

Zuilen en presentatiekasten geïntegreerd

Als u goed zichtbaar wilt zijn is het mooi om met hoge zuilen te werken. Deze kunnen geheel met uw campagneboodschap worden bedrukt of met uw logo. Daarnaast kunt u de zuil gebruiken als drager voor een tablet of een LED scherm. Ook met de unieke inrichting op de beursvloer wilt u interactie met uw bezoekers. Daarnaast wilt u wellicht uw producten ten toon stellen. Dit kan heel goed met de geïntegreerde presentatiekasten. ook deze kasten kunnen geheel bedrukt worden met elke print, kleur logo wat u maar wilt, waarbij de onderkant van de kast kan doorlopen in de bedrukking van de vloer.

Met een unieke inrichting op de beursvloer valt u op

Tijdens een beurs heeft uvaak te maken met veel concurrentie en dan wilt u opvallen. Met een unieke inrichting op de beursvloer valt u op. Uw concurrenten hebben een saaie vloerbedekking vol met ducttape, losse snoertjes die provisorisch zijn weggewerkt. Maar u niet. Uw vloer is strak, egaal en geheel in dezelfde stijl als de beurswanden, balie, zuilen, presentatiekasten en banners.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe design stand vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.